Huis Tuin

Huis Tuin

Keuken blussysteem Inspectie Checklist

Of een commerciële of residentiële keuken , is het een goed idee om een ​​soort van brandblussysteem hebben . De duurdere oplossing is een chemisch systeem installeren van de kap boven de kachel echter een goedkopere en toch effectieve manier van brandpreventie is een draagbaar brandblusapparaat hebben . Terwijl brandblussystemen en brandblussers zijn over het algemeen weinig onderhoud , periodieke inspectie of testen is een goed idee . Brandbestrijding

De meest voorkomende brandblussysteem gevonden in keukens bevat een natte chemische kaliumverbinding , volgens Field's Fire Protection . Hoewel niet aanbevolen voor algemeen brand , een dergelijk systeem werkt geweldig om op basis van olie branden, die normaal het type dat flare op een fornuis te onderdrukken . De onderdelen van een nat chemisch systeem die moeten worden geïnspecteerd zijn de fles die de chemische , die bij de kachel is gemonteerd en buizen voeden spuit openingen in de kap keuken gericht op het oppervlak van de kachel .

keuken Hood

Om een ​​keuken - kap gemonteerd blussysteem inspecteren , zorgen voor de vetfilters zijn van de erkende variëteit. Het houden van vet van het verzamelen in de vleugel vermindert de kans op een schoorsteen brand . Er moet ook een mechanisme komt om onmiddellijk snijd de bron van brandstof of elektriciteit aan de kachel als het systeem geactiveerd worden . Tegelijkertijd moet een audio-of visueel alarm iedereen te waarschuwen in de kamer is er een probleem .
Draagbare brandblusser

De meerderheid van de motorkap gemonteerd brandblussystemen zijn gevonden in commerciële keukens , maar elke residentiële keuken moeten ten minste een draagbaar brandblusapparaat om hetzelfde doel te dienen . Het eerste item om te controleren met deze optie is dat de brandblusser niet wordt opgeslagen meer dan 30 meter van de waarschijnlijke bron van het vuur . Met andere woorden , hou het bij de kachel . Het moet van de klasse K type zijn en zijn een aangesloten plakkaat met duidelijk begrijpelijke gebruiksaanwijzing. Houd in gedachten dat de chemische stoffen in draagbare blustoestellen hebben een vervaldatum.
Overwegingen

Terwijl het relatief gemakkelijk is om te controleren of een draagbare brandblusser is in goede operationele orde is, is de meer complexe kap systeem een periodiek bezoek van een gekwalificeerde technicus nodig . Normaal gesproken is er een wand- panel monitoren operationele status van het systeem en het verstrekken van een waarschuwing als het een probleem vindt . Draagbare blussers kan duren 10 tot 12 jaar of langer . Uw plaatselijke brandweer moeten kunnen voeren wat een hydrostatische test geroepen om te verzekeren dat de shell is sterk en chemicaliën veilig binnen .

Welke voorzorgsmaatregelen worden genomen in geval van een Tornado

? Hoewel tornado technisch overal touch down , staten in de Midwest zijn bijzonder gevoelig voor twisters . Naast aandacht voor natuurlijke en televisie tornado waarschuwingen , moet u uw huis van tevoren voor te bereiden op deze natuurramp . Het nemen van voorzorgsmaatregelen kan u helpen om door een tornado en helpen je overleven in de daaropvolgende nasleep . Het maken van de hele familie op de

Meer dan ooit