Huis Tuin

Huis Tuin

Is een gietijzeren koekenpan met een houten handvat Oven Safe

? Elke pannen met houten delen , waaronder gietijzeren koekenpannen met houten handvaten , is niet veilig oven. Hout in een gesloten oven zal niet in brand tot temperaturen klimmen meer dan 800 graden Fahrenheit , volgens Newton Stel een Wetenschapper website , maar hout zorgt voor een ander brandgevaar bij lagere temperaturen ruim binnen het bereik van een conventionele zelfs . Bij snikheet temperaturen , hout stoot brandbare gassen die plotseling kunnen ontbranden . Bij het ​​bakken temperaturen , misschien houten grepen splitsen , waardoor de gietijzeren kookgerei onveilig te hanteren. Gietijzer

Veel gietijzeren kookgerei producten bestaan ​​uit een stuk gietijzer . Vlakte gietijzeren handvatten warmte snel en zelfs op de kookplaat kan te warm kan worden zonder bescherming worden. Gietijzeren producten met houten handgrepen op handgrepen gebruikers te beschermen tegen de hitte en bieden gemakkelijker, veiliger hanteren bij gebruik op kookplaten . Houten handvat bouw omvat bijvoorbeeld isolerende afstandhouders om de greep te beschermen tegen de hete kookpot . In een oven , de houten grip verliest die bescherming . Vocht kookt uit het hout en veroorzaakt krimp . Bij hoge temperaturen , het hout ventilatieopeningen brandbare gassen en voegt ongewenste smaken aan het eten.
Fire
gevaren

De exacte temperatuur waarbij hout barst in vlam varieert met de soort en het vochtgehalte . Sommige houtsoorten bevatten brandbare harsen die gemakkelijk branden , terwijl de dichte structuur van andere houtsoorten vertraagt ​​de verbranding . Pyrolyse van hout begint bij ongeveer 480 graden F , ver onder het gemiddelde verbrandingstemperatuur . Pyrolyse releases brandbare gassen uit hout , waaronder koolmonoxide en methaan . Oliën of eindigt op een houten handvat dragen bij andere gassen om deze ontvlambare mix . Hout maar niet wil branden aan oven temperaturen. Hout gassen ophopen in de oven kan exploderen in een steekvlam bij ontsteking door een vonk of vlam .
Safe Temperaturen

Een gasvlam 1400 graden F bereikt , meer dan genoeg om een aluminium pan smelten. Gietijzeren koekenpannen houden hun vorm en sterkte bij temperaturen tot 1700 graden C. Links op een gasbrander , misschien een gietijzeren pan van houten handvat vlam vatten , maar de pan zelf blijft stabiel . Melaminehars grepen bestand tegen temperaturen tot 300 graden F , maar houtproducten kunnen alleen worden gebruikt in een oven bij temperaturen verwarmen , volgens Tomlinson Industries . Oven temperaturen boven de 200 graden F kan invloed op het uiterlijk en vervormen de vorm van houtproducten .
Kruiden

Gietijzer roest tenzij gekruid door koken plantaardige olie in de poriën van het metaal. Als de olie kookt af , een koolstofresidu vormt een beschermende coating die voedsel voorkomt het vasthouden aan de pan en schermt het ijzer van bijtende vloeistoffen . Wrijven een gietijzeren koekenpan grondig met olie of verkorten en bakken gedurende 60 minuten bij 400 graden van F efficiënt seizoenen een nieuwe pan . Voor gietijzeren pannen met houten handgrepen , olie de pan en verwarm het langzaam over een kookplaat brander tot de olie verbrandt . Neem de pan van het vuur en leg het opzij om af te koelen .

Hoe maak je het Jaar een Master Lock Was Made Bepaal

Het kan zeer moeilijk zijn om de leeftijd van een Master Lock bepalen . Het bedrijf is het maken van sloten sinds 1921 en veel van de ontwerpen gelanceerd sinds zijn gebruikt voor decennia. Frequent gebruik of gebruik in een externe omgeving kan snel verouderen het slot , waardoor het ouder dan het in werkelijkheid is weergegeven . De enige zekere manier om de leeftijd te bepalen is om het serienu

Meer dan ooit