Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te doen als je tegen een elektrische draad Binnen een Wall

Er zijn vele redenen om te snijden of boren in uw muren , of het is een deel van een elektrische project of gewoon om een ​​schilderij op te hangen , voeg een plank of een raamopening . Wat de reden ook , moet je bewust zijn van het gevaar van het raken van een elektrische draad en weten wat te doen in het geval dat het onwaarschijnlijke gebeurt . Beoordeel de situatie

voor het boren of snijden in een muur , is het best de stroomonderbreker die geen draden u kunt tegenkomen controles uit te schakelen. Dit elimineert het risico van een elektrische schok . Echter , als u vergeten de stroom uit te schakelen , of uitgeschakeld verkeerde zekering , elektrische schokken mogelijk. Controleer om te zien of iedereen in het huis veilig is en vragen dringende medische hulp indien nodig. Als u of iemand in het huis EHBO kent , neemt passende maatregelen om eventuele kleine brandwonden.
Schakel de stroom

Ongeacht de mate van letsel of schade
, het eerste wat je moet doen na beoordeling van de situatie is de stroom uit te schakelen . Als je niet weet hoe je de draden je hit isoleren , zet u het hele huis . Dit zal het risico van een elektrische brand te beperken en u toelaten om verder te gaan met het inspecteren van de schade .
Inspecteer de Schade

Zodra je bent zeker dat de stroom is uitgeschakeld , controleer de elektrische draden je raken. De draden zal waarschijnlijk vervangen moeten worden om ervoor te zorgen dat ze veilig om opnieuw te gebruiken. Als u meerdere draden gebundeld in de muur , kunt u splitsen of tape beschadigd tv , internet, telefoon en intercom draden. Verwijder alle vuil van het gebied waar je snijden om de beste blik in de muur mogelijk.
Bel een elektricien

Tenzij je een hoge mate van deskundigheid en ervaring met elektrische bedrading , bel een professionele elektricien om reparaties uit te voeren . Hoewel het misschien lastig om te wachten op een elektricien , onjuiste reparaties , zoals het gebruik van commercial-grade tape om een blootgestelde draad dekken , of het installeren van de verkeerde soort vervangende bedrading, kunnen problemen met de elektrische systeem van uw huis in de toekomst veroorzaken .
>

Hoe om te profiteren van de een Attic Dormer Space

Oorspronkelijk gebouwd in de huizen als extra opslagruimte , de dakkapel steekt vanaf het dak met een raam aan het eind . Met thuis renovaties steeds populairder , velen vinden betere toepassingen voor deze extra beeldmateriaal in hun huis. Als dakkapel ruimte van uw zolder heeft al elektriciteit , gipsplaten en trappen in de aanloop naar , dan vormen het in een kamer is een eenvoudige taak . Voor

Meer dan ooit