Huis Tuin

Huis Tuin

tekens & Symptomen van Dak Collapse

Een instortende dak is zeer gevaarlijk en vaak veroorzaakt verlies van het leven. Als gevolg hiervan , is het essentieel om uw huis regelmatig te inspecteren en zich bewust zijn van een structurele schade die zou kunnen leiden tot mogelijke dak mislukking. Extreem weer is een veel voorkomende oorzaak van dak instorten. Evacueren thuis zodra tekenen van een mogelijke instorting start verschijnen . Doorzakken Ondersteunende Structuren

De ondersteunende structuren van een gebouw kan alleen zo veel gewicht te weerstaan ​​. Als de stalen of houten constructies zijn beschadigd of zijn het ondersteunen van meer gewicht dan ze zijn bedoeld om te behandelen, de dragers beginnen te knikken . Dit komt vaak voor tijdens zware sneeuwval opbouw dat het dak naar de grot in dwingt als het zwaarder wordt . Het gebouw evacueren als je de ondersteunende structuren verzakking opmerken of horen luid gekraak of scheuren veroorzaakt door de steunen spannen tegen hun gewicht lading . Het gewicht op het dak moet onmiddellijk worden verminderd en de steunen waarschijnlijk vervangen moeten achteraf omdat ze permanent zijn gecompromitteerd .
Deurposten Warping

Kozijn kromtrekken geeft ook een grote druk op het dak of plafond , dat is de overdracht beneden in de frames . De frames kunnen zichtbaar vervormen of ze de deur zelf te dwingen om openspringen . Meerdere deuren plotseling openen vanwege kader kromtrekken is een sterke aanwijzing dat het dak op instorten . De bovenste verdieping van het gebouw is waar dit fenomeen doet zich voor wanneer het dak is knik en kan er niet veel tijd om te evacueren als je de aandoening op zijn. Onmiddellijk te verlaten en de lokale autoriteiten op de hoogte zo snel mogelijk .
Sprinklerkoppen Pushing Neerwaartse

ander teken van dak instorten is duidelijk te zien wanneer uw gebouw heeft sprinklerkoppen . De koppen zijn vaak verborgen in een behuizing in het plafond , zodat ze niet overdreven merkbaar wanneer niet in gebruik . Als de sprinklerkoppen beginnen te zitten en uit hun behuizing te duwen , het geeft een enorme druk van boven en het risico van het dak instorten. Als het dak is gerepareerd zonder instorten , waarschijnlijk de sprinklerkoppen aandacht nodig hebben en omdat de druk en het kromtrekken vaak voorkomen dat de sproeiers van de inzet en goed werkt in het geval van een brand .
Ernstige Lekkende

Zware lekken is een andere indicatie van een dak instorten. Overtollig water helpt verzwakken ondersteunende structuren als het doordringt hen en ook vernietigt gipsplaten . Zware wind en regen vaak bijdragen aan het dak instorten , en als dat regenwater begint gieten in het gebouw , is het dak reeds uitdelen en kon instorten op elk moment . Verlaat het gebouw zo snel mogelijk . Het gewicht van het instortende dak verplettert iets gevangen eronder .

Goedgekeurde houtkachels

Verbranding van hout heeft vele voordelen , maar hout rook is gevaarlijk voor uw gezondheid en veroorzaakt ademhalingsproblemen , vooral voor kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met long-of hart-en vaatziekten . Een houtkachel die is gecertificeerd door het Amerikaanse Environmental Protection Agency ( EPA ) Het installeren is een manier om uw gezondheid en het milieu te beschermen tegen

Meer dan ooit