Huis Tuin

Huis Tuin

Blow Dryer Made Outlet stoppen met werken

Blow drogers kan meer elektriciteit dan elektrische kachels gebruiken en kan stopcontacten overbelasten. De bedrading in veel oudere gebouwen kan geen ondersteuning voor de kracht eisen van een modern huishouden. De meeste home elektrische circuits leveren 20 ampère voor het blazen van een zekering . Een föhn kan 15,6 ampère , niet genoeg om een ​​zekering te blazen , maar genoeg om een ​​stopcontact oververhit raken en kan mogelijk een elektrisch vuur trekken . Macht Grenzen

Het huis elektriciteitsnet verdeelt de elektrische installatie in het huis in secties die verschillende machtsniveaus behoeften te ondersteunen . Stopcontacten aan te sluiten op circuits apparaat verwijderen leveren 120 volt en gesmolten bij 20 ampère . Een 20 amp circuit draait alleen veilig op minder dan de stroomsterkte . Totaal vermogen afvoer mag niet meer dan 18 ampère , en in oudere woningen de maximale veilige daalt tot 15 ampère . Een stopcontact veilig ondersteunt maximaal twee apparaten en een totaal energieverbruik van 1500 watt . Veel haardrogers draaien op een vermogen ruim boven die veilige grens .
Effecten

Overbelasting van een stopcontact kan niet leiden tot een onmiddellijke mislukking. Aantrekkingskracht boven de uitlaat van de veilige grens leidt tot oververhitting van zowel armaturen en bedrading . Herhaalde oververhitting kan de isolatie beschadigen op draden binnen de muren en verhogen het risico van korte broek en branden . Overbelaste stopcontacten verzachten en te verharden als macht behoeften veranderen , steeds zwakker en uiteindelijk barsten . Broken afzetmogelijkheden kunnen levende draden bloot en veroorzaken elektrische schokken evenals korte broek bij het aansluiten of loskoppelen van apparaten. Lichten of apparaten in andere verkooppunten aangesloten op het circuit te verhogen de totale belasting . Zelfs als het stopcontact niet oververhit raakt , andere delen van hetzelfde circuit macht .
Symptomen

Tekenen van een overbelaste circuit bevatten lampen die gedimd wanneer de föhn begint. Als de totale belasting op het circuit blijft binnen veilige grenzen , moet alles werken op maximaal vermogen . Als de föhn blaast de zekering op het circuit , het veel groter is dan de maximaal toelaatbare belasting . Haardrogers die slecht werken kunnen worden aangesloten op circuits bedraad voor minder stroomsterkte dan het apparaat nodig heeft. Oververhitting stopcontacten uitstoten hete plastic geuren en soms roken. Zet de föhn als je een oververhitte uitlaat merken , en wacht tot de onderdelen afkoelen voordat u de droger. De stekker van de föhn is misschien samen te smelten met de uitlaat .
Solutions

Als de föhn draait op meer dan 1500 watt op de maximale stand , droog je haar aan de droger laagste ventilatorsnelheid en een laag vuur . Als u overbelasting symptomen opmerkt , stoppen met het gebruik van de föhn . Het kiezen van een föhn die draait op 1500 watt of minder houdt het apparaat in de veilige zone voor woningen met bedrading in goede staat. Schakel de verlichting op andere delen van het circuit en geen andere apparaten niet worden uitgevoerd bij gebruik van de föhn . Eigenaren van oudere woningen kan veroudering bedrading te beschermen door het vervangen van 20 amp zekeringen met 15 amp zekeringen .

Almont Padlock opnieuw versleutelen Instructies

Het veranderen van een hangslot , zodat een andere sleutel opent het slot , aangeduid als re - keying , laat een sleutel om verschillende sloten te openen , het verminderen van het aantal toetsen een gebruiker moet door naar de juiste locatie te vinden. De Almont Lock Company vervaardigd hangsloten die werden gemakkelijk opnieuw ingetoetst , maar ze kunnen niet geleverd met instructies , met nam

Meer dan ooit