Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

De verschillende manieren om deuren vergrendelen met een hangslot

Verhoog de veiligheid van de verschillende stijlen van de deuren met een hangslot om de deur dicht te houden . Niet alle soorten deuren bevorderlijk zijn voor het toevoegen van een hangslot , en je moet niet vertrouwen op een hangslot voor beveiliging op deuren , zoals de voordeur van uw huis. Andere deuren , zoals hekken en kluisjes, als ideaal voor het beveiligen met hangsloten . Door de klink

De poorten op sommige deuren zijn gebouwd om een hangslot te passen . Een metalen hek op een afrastering rond een achtertuin een zwembad , bijvoorbeeld, heeft een vergrendeling geschikt is voor een hangslot . Sluit de vergrendeling stevig aan zodat de tong tussen de twee beugels . Kijk voor de gaten in de tong en beugels , die moeten worden uitgelijnd wanneer de vergrendeling is gesloten . Zet een hangslot door deze gaten en zet het hangslot .
Chain

Een ketting is ideaal voor het gebruik in combinatie met een hangslot om verschillende stijlen van de deuren te beveiligen . Als een houten hek heeft twee deuren en elk van deze deuren heeft een handvat , kunt u een ketting doorheen beide handgrepen . Trek aan de ketting onderwezen en vergrendel deze goed af met een hangslot . Deze manier van vergrendelen van de deuren is ideaal , want als iemand trekt aan elke deur , zal deze open gaan met de andere deur en niet .
Brackets

Als wilt u de zekerheid van een deur te verhogen , zoals een deur in uw huis , een schuur deur of een garagedeur , kopen beveiliging beugels te monteren . Een typische veiligheid beugel komt in twee stukken . Een stuk hecht aan de deur en het andere stuk hecht aan de structuur , zoals naast de poort . Beide haken bevatten een gat dat u kunt gebruiken om de deur te beveiligen met een hangslot .
Cable

Terwijl keten is ideaal om te gebruiken in combinatie met een hangslot om een ​​deur te beveiligen of een reeks van deuren, het gebruik van dikke beveiligingskabel is nog veiliger . Terwijl iemand kan snijden door middel van een ketting met de juiste maat betonschaar , sommige kabel is zo dik en sterk dat het doorsnijden van het zeer moeilijk. Voer de kabel door het handvat van de deur die u wilt nabijgelegen beveiligen en loop de kabel aan op een sterke structuur . Passeren het hangslot door de lussen aan het eind van de kabel .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081116.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.