Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Technieken voor Room Entry & Clearing

Als een soldaat of politieagent , kom je vaak vijandige soldaten of criminelen in stedelijke gebieden . Deze bedreigingen hebben de neiging om zichzelf te beveiligen achter gesloten deuren in gebouwen. Gebouwen vormen een groot gevaar voor u, want de vijand heeft een voordeel. Hij kent het gebouw , en je kan het nummer niet weet of de ernst van de bedreigingen binnen. Goede kamer in-en clearing technieken toelaten om vijandelijke dreigingen snel te bedwingen met minder risico op letsel . Overwegingen voor Room Entry

Bij de voorbereiding voor een doorbraak en duidelijk een kamer , het nemen van voorzorgsmaatregelen bepaalt uw succes en verlaagt de kans op een letsel of de dood . Onderzoekt het gebouw dat u van plan bent te gaan. Let op alle mogelijke toegangspunten, zoals deuren en ramen . Schat het aantal bedreigingen in de kamer en je team dienovereenkomstig te regelen . Wijs drie of vier teamleden elke kamer ontruimen , indien mogelijk. Denk aan de dreiging . Als de dreiging verwacht uw komst , het gebouw en de kamer is waarschijnlijk bewaakt of booby-traps . Equip elk teamlid met een lichtbron of een nachtkijker . Verlichting in de kamers kan onverwacht uit te schakelen.
Breaching een kamer

Militairen en politie liever een gebouw te verwijderen uit de top stad , want dit is meestal de veiligste methode . Gebruik indien mogelijk een ladder te klimmen via een raam , of abseilen vanaf het dak naar beneden door een raam . Deze aanpak werkt het best als de dreiging zich niet bewust is van je aanwezigheid . Omdat hogere instap is meestal moeilijk , toegang door de deur is de meest voorkomende . Schieten scharnieren van een deur met een jachtgeweer zorgt voor een snelle en effectieve overtreden . Gebruik geen kleine wapens aan scharnieren van de deur te schieten of te vergrendelen tenzij absoluut noodzakelijk. Kogels kunnen afketsen en verwonden of te doden u . Een bijl of ram is ook effectief bij het afbreken van een deur . Schop de deur naar beneden , indien nodig. Kicking is de minst geliefde binnenkomst techniek, want het duurt een aantal pogingen om de deur open te breken .
Vastgelopen Kamer

In een gevechtssituatie , gooi een frag grenade in de kamer zo hard mogelijk . Dit voorkomt dat vijanden van het gooien van de granaat terug . Wanneer u de granaat gooien , schreeuwen " frag out" zo vriendelijk soldaten zijn zich bewust van het gevaar. Als een vijand gooit een granaat je weg , schreeuwen " granaat . " Politie algemeen niet granaten te gooien in kamers, maar in plaats daarvan richten op na overtreding van de deur van de kamer betreden onmiddellijk .

Stuur een teamlid in de kamer eerst aan een onmiddellijke bedreigingen wissen. Laat een tweede lid in te voeren onmiddellijk na . Het tweede lid wist bedreigingen aan de andere kant van de kamer. Hebben altijd een teamlid gewijd aan het opruimen een hoek of gedeelte van de kamer. In kamers met gangen , stuur een lid recht naar beneden in de hal . Hebben twee andere leden onderzoeken de kamers aan weerszijden van de hal .
Na Vastgelopen Kamer

Zodra een kamer veilig is uitgeschakeld, controleer dan de lichamen van alle vijandelijke strijders om te verifiëren dat ze niet langer een bedreiging. Ontwapenen gewonde vijandelijke strijders . Evacueren elke niet-strijders en om onmiddellijke medische zorg voor de gewonden . Als vijandelijke strijders of bedreigingen kiezen om over te geven , neem ze in bewaring . Zoeken in de ruimte voor verdere bedreigingen , vallen of bewijsstukken. Wanneer de kamer vrij is van vijanden en andere gevaren , is het veilig om af te sluiten . Als bevolen door uw leider of officier , laat een teken naar de kamer zo duidelijk voor andere teamleden markeren .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081083.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.