Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Top Rond een Breaker Box Build

Breaker dozen zijn een onderdeel van een aantal woningen die om wat voor reden niet goed afgedekt of uit het zicht gehouden . Dit kan worden bewerkstelligd om esthetische redenen of om veiligheidsredenen . Grendels geplaatst op de dozen voorkomen dat kinderen zichzelf te verwonden of per ongeluk verstoren van een huis macht. Deze beschermende dozen kunnen worden geverfd of gebeitst om de inrichting van de kamer te passen . Kisten mogen in elk formaat naar elk vakje passen , eenvoudigweg door het aanpassen van de afmetingen . Wat je nodig hebt Pagina 2 multiplex platen , 1/2-by-6-by-24 inches Pagina 2 multiplex platen , 1/2-by-6-by-12 inches
Boor
boorkoppen
houtschroeven , 2 -inch Pagina 2 multiplex platen , 1/2-by-3-by-25 inches
multiplex, 1/2-by-12-by-25 inch
2 side - mount kast scharnieren
houtschroeven , 1/2-inch
Saw
gipsplaten ankers
knop in de bout en moer
Wrench die past knop moer
Show meer instructies
1

Leg twee 1/2-by-6-by-24 inch planken evenwijdig aan elkaar met ongeveer een meter tussen hen. Hou ze op hun lange , dunne zijden met de hulp van een assistent , en beschouwen ze de zijkanten van de doos . Stel een 1/2-by-6-by-12 inch bord tegen de uiteinden van de zijpanelen . Kopen van 2

Gaten boren om de 3 centimeter door de 1/2-by-6-by- 12 inch boord , dat is de bovenplaat , en in de zijpanelen . Set 2 -inch hout schroeven in elk gat en zet ze vast. Herhaal dit voor de onderste plank met een andere 1/2-by-6-by-12 inch boord .

Leg een 1/2-by-3-by-25 inch bord over 3 het frame van de doos langs de lange zijden , zodat deze dunne raad lijn staat met de rand van het zijpaneel en de randen van de bovenste en onderste planken . Leg de plank naar het midden van de doos zelf , die een klein deel van het open frame . Boor gaten om de 6 centimeter door deze dunne boord , dat is een wandplaat , en in de zijpanelen . Set 2 - inch hout schroeven in de gaten en zet ze vast. Herhaal deze stap om andere muur boord voegen op de top van de andere kant bord .
4

het frame omdraaien en plaats een 1/2-by-12-by-25 inch bord op de top van de frame. Set twee side - mount kast scharnieren tussen dit bord , dat is de deur , en een kant bord . Markeer de locatie van het scharnier bijlagen , het optillen van de deur als dat nodig is. Boren in elk van de schroef markeringen . Bevestig de scharnieren aan de deur en de doos met 1/2-inch houtschroeven .
5

Zet de doos tegen de muur rond de zekeringkast . Knip alle secties die toegang pijp nodig . Boor gaten door de muur planken en in de muur , het invoegen van gipsplaten ankers in de muur als studs zijn niet aanwezig . Bevestig de doos aan de muur door het boren van 3 - inch hout schroeven door de wandplaten en in de muur .
6

Boor een gat in de deur bij de open rand . Schuif de bout van een knop door het gat en draai de moer aan de andere zijde met een sleutel tot deze stevig tegen de deur .

Wat zijn de gevaren van Exposed Isolatie

? Isolatie zit binnen de muren van uw huis en biedt een aantal voordelen . Naast het bijhouden van het huis warm tijdens de koude wintermaanden , de isolatie helpt ook koele lucht binnen tijdens de warmere maanden . Bepaalde soorten isolatie , waaronder asbest isolatie , kan de gezondheid veroorzaken aan het huis inzittenden wanneer het wordt blootgesteld aan de omgevingslucht . Glasvezel Zorgen

Meer dan ooit