Huis Tuin

Huis Tuin

Sneeuw Guard Dak Tussenruimte

Als sneeuw en ijs op het dak , het risico van de sneeuw glijden van het dak en op iemand verhoogt . Installeren sneeuw bewakers over het dak kan dit risico verminderen . Sneeuw bewakers zijn gemaakt van polycarbonaat plastic . Zij variëren van 3 tot 5 cm breed en 2 1/2 tot 4 inch lang . Een staande naad polycarbonaat sneeuw guard meet de breedte van het dak , maar kan variëren in dikte van 1/2 inch en 1 1/4 inch . De hoogte van de staande naad is ongeveer 2 cm . Hoe Sneeuw Guards Werk

sneeuw bewakers zijn gelijkmatig verdeeld over uw dak om het gewicht van de sneeuw te ondersteunen , in plaats van te laten de sneeuw glijden uw dak . Als sneeuw zich ophoopt , zal het gewicht in combinatie met de zwaartekracht van de sneeuw te dwingen van het dak , iets beschadigen op zijn pad. Sneeuw bewakers hechten aan het dak met lijm en schroeven om ze plaats te houden. De bewakers verdelen het gewicht van de sneeuw gelijkmatig over het dak naar dak lawines voorkomen .
Bepalen van uw dakhelling

De helling van uw dak wordt bepaald door hoeveel centimeter uw dak hellingen naar beneden vanaf de bovenkant van het dak om de 12 centimeter . Bijvoorbeeld een 2/12 helling 2 cm lager dan de nok of het dak , gemeten 12 cm af van de nok . Elke extra 12 inch meting zou 2 centimeter lager dan de vorige meting zijn. Plaats een uiteinde van een 12 inch kokerligger niveau tegen de nok lijn en houd hem niveau . Meet de afstand van de andere kant van het level naar beneden om uw dakoppervlak om de helling meting voor uw dak te krijgen .
Universal Guard Tussenruimte

Space de universele bewakers op een nul tot 2/12 schuin dak om de 12 centimeter op centrum. U moet een rij bewakers te installeren voor elke 50 meter van de ruimte tussen de vooravond van het dak en de nok . Stagger de bewakers op het dak , zodat elke rij van bewakers zijn niet direct boven de vorige rij , maar om links of rechts van de vorige bewaker. Een dak met een 3 /12 tot 6/12 helling vereist een rij bewakers , 12 inch op center , elk 25 voet en wankelde als gedaan op de 2/12 helling. Voor hellingen van meer dan 6/12 , installeer een rij bewakers elke 12 voet , 12 duim op centrum. Laat de bewakers niet wankelen op deze helling , maar plaatst de bewakers in een rechte lijn van de vooravond tot nok .
Fels Tussenruimte

De staande naad bewaker loopt de gehele lengte van uw dak en hecht aan de naden langs uw metalen dak . Je eerste guard hecht ongeveer 2 meter boven de even lijn op elke dakhelling . Bevestig de tweede rij van 50 meter boven de eerste rij op het schuine dak van nul tot 2/12 . Bevestig een rij om de 25 voeten voor dakhellingen van 3 /12 tot 6/12 , en elke 12 meter voor hellingen van meer dan 6 /12.
Tussenruimte Guards op Slate en Hout shingledaken

een bewaker te installeren op uw hout leiendak elke 24 centimeter op centrum. Begin de eerste rij tussen de 12 en 18 centimeter van de vooravond lijn . Installeer een toevoeging rij elke 24 centimeter boven de vorige rij , een spreiding van de bewakers , zodat een bewaker is niet direct zitten boven de een op de vorige rij . Leien daken met hellingen tussen nul tot 2/12 vereisen een rij om de 50 meter boven de vorige rij . Hellingen van 3 /12 tot 6/12 vereisen een horizontale rij elke 25 meter en leien dak hellingen van meer dan 6/12 vereisen een rij om de 12 meter boven de vorige rij .

Kunt u geschokt door een waterkraan

? Een metalen water kraan kan elektriciteit geleiden en een elektrische schok veroorzaken . Zoals het menselijk lichaam , metalen buizen uitstekende elektrische geleiders . Ze zijn ook de leidingen voor kraanwater , die is gevuld met onzuiverheden die elektriciteit geleiden . Elektrische schok , die optreedt wanneer elektrische stroom door het lichaam , kan schade aan de huid en inwendige organen

Meer dan ooit