Huis Tuin

Huis Tuin

Is er een demper voor een gashaard

? Kopen van brandhout , het vinden van een plek op te slaan uit de buurt van vocht , knaagdieren en termieten , dan logboeken vervoeren in uw huis en het vegen van houtsnippers uit het tapijt - een brullende open haard is meer romantisch als het niet zo veel werk. Gashaarden zijn minder arbeidsintensief te bedienen en , zolang de schoorsteen klep geopend , ze zijn veilig te gebruiken . Gashaard

Gashaarden creëren vlammen door het verbranden van aardgas in plaats van hout . Keramische houtblokken en sintels zitten in een metalen rooster geven het uiterlijk van een houtvuur , maar ze zijn alleen voor de show . Als een standaard open haard, een gas -eenheid produceert zowel warmte en rookgassen. Uw huis is afgeschermd van beide door een glazen barrière. De afgebogen warmte en gassen uit uw huis wordt geventileerd door middel van de open haard schoorsteen .
Dempers

Om up-to- code , moeten alle haarden een demper hebben . Een functionele klep opent en sluit gemakkelijk door gewoon met behulp van de handgreep of hefboom ; elke demper dat extra werk te bewegen vereist wordt niet operationeel beschouwd en moet worden gerepareerd. De klep in een open haard op gas moet de hele tijd open blijven. Het glas tussen de vuurhaard en uw huis tegen koude of warmte uit die onderaan de schoorsteen en door het verlaten van de demper te allen tijde open , loopt u het risico van het hebben van gas opbouwen of backdraft in uw huis te elimineren .


Vent - free gashaarden

de uitzondering op de open klep regel is in een -vent vrij gas insert . Deze units zijn ontworpen om schoon brandende zijn en produceert lage niveaus van afvalgas , dus ze hoeven niet te worden ontlucht door de demper en uit de schoorsteen . Ze produceren meer warmte dan ontlucht gashaarden .
Overwegingen

Bij het ​​omzetten van uw open haard op aardgas, hebben het werk gedaan door een ervaren professional . Dat zorgt ervoor dat zowel de installatie volgt plaatselijke bouwvoorschriften en is veilig . Voordat u uw gas open haard voor het eerst elk jaar , controleren om te zien dat de klep geopend en dat het gedeelte van de schoorsteen te zien is schoon en roet - of - afval vrij . Laat de schoorsteen gereinigd op een regelmatige basis, zodat er geen gevallen vogelnesten of takken storend is voor een functie .

Hoe uit te graven een Snowy Stoep

In de meeste gebieden in de voorsteden , de stoep die in de voorkant van uw huis loopt behoort tot de stad. Lokale codes kunnen huiseigenaren behoefte om sneeuw en ijs te verwijderen uit elke trottoirs op of grenzend aan het pand . Tenzij je een sneeuwblazer , moet je de sneeuw schop met de hand. Zich te ontdoen van een natuurlijke ophopingen van sneeuw en ijs zo snel als je kunt om uitglijden en

Meer dan ooit