Huis Tuin

Huis Tuin

Ontluchting van Brandbare Opbergkasten

Het opslaan van brandbare vloeistoffen is altijd gevaarlijk vanwege het risico van brand en de opbouw van rook in de kast. Daarom juiste opslag van deze materialen vereist het gebruik van een speciaal ontworpen brandbare opslagkast . Deze kasten hebben vooraf geïnstalleerde poorten die het mogelijk maken voor ventilatie . Een poort geeft verse lucht van buiten , terwijl de andere poort verwijdert dampen uit de kast . Aansluiten van de ventilatieopeningen vereist alleen dat je het schuiven op zijn plaats en uit te breiden door middel van een uitwendige wall.Things je nodig hebt
vlamdover plug
Meetlint
Gatzaag beetje
Boormachine
Reciprocating zaag ( optioneel ) op Beitel en hamer ( optioneel ) op stijve metalen buis
Tin knipt
Vent cap
Kalefateren
Foil - backed tape
Toon meer instructies

1

plaats de brandbare opbergkast in de definitieve locatie. Bewegen na het aansluiten van de vent is niet mogelijk . Kopen van 2

Zoek de twee cirkelvormige ventilatieopeningen aan de zijkanten van de kast , een voor een luchtinlaat en de andere voor dampuitlaat . Trek de stekker voor de uitlaat en steek het met het kabinet meegeleverde vlamdover stekker. Meet de diameter van de uitlaatopening en de aankoop van stijve metalen buis in dezelfde diameter .

Meet 3 de afstand van de uitlaat opening in de kast naar de dichtstbijzijnde buitenmuur en snijd een stukje van duct op dezelfde lengte met behulp blikschaar . Niet meer dan 25 meter lang kanaalsysteem .
4

Plaats een gatenzaag beetje op een boor die dezelfde diameter als het kanaal . Steek de boor tegen de muur en snijd een opening erin .
5

Loop naar de buitenkant van het huis en knip die kant van het gat met een decoupeerzaag of een gatenzaag . Als het materiaal metselwerk gebruik van een hamer en een beitel .
6

Steek de metalen buis door de muur gat en in de opening van de brandbare opbergkast . Als u het kanaal in te duwen, de rubberen pakking van het kabinet sluit rond om het te verzegelen .
7

Installeer een metalen vent dop op de buitenkant van de woning boven het kanaal . Plaats de dop zodat het einde kap naar beneden en bevestig deze aan de muur met de meegeleverde schroeven en een schroevendraaier .

Kalefateren 8 aan de buitenkant en de binnenkant van het kanaal met een hoge temperatuur kalefateren .

Hoe om rundvlees een buitendeur

Buitendeuren bieden een ingang voor potentiële inbrekers , maar eenvoudige aanpassingen versterken uw buitendeuren voor meer veiligheid . Een evaluatie van uw huidige buitendeur setup helpt u potentiële zwakke punten die u kunt corrigeren om rundvlees het gebied te bepalen . Het toevoegen van kracht om de deur zelf is de sleutel in het beschermen van data van uw huis . U kunt de sterkte van de deu

Meer dan ooit