Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een oprit naar de voordeur voor Walker Access Build

Oprit kan het veel gemakkelijker voor mensen met wandelaars aan woningen, te betreden . Of de ramp wordt gebracht door de bezoeker , bewaard in de opslag voor random gebruik , of permanent bevestigd aan de trap , kan het drastisch verbeteren van een huis ingang ervaring . Deze ramp vereist slechts elementaire materialen en gereedschappen op te bouwen en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en verwijderd . Extra aanpassingen , zoals vlekken , verven of de toevoeging van tractie strips , kan worden gedaan op basis van de behoeften van de woning of visitor.Things je nodig hebt Goedkope 4 2 - door - 4 borden , 90 inch
Behandeld triplex plaat , 3/4-by-36-by-96-inch
Boor
Boorijzers Pagina 2 -inch gegalvaniseerde houtschroeven
behandeld 2 - door - 4 board , 36 inch
rubber strip , 1/8-by-6-by-36-inch
Timmerwerk nietmachine
gegalvaniseerde nietjes
4 - inch verzinkte houtschroeven
Toon meer instructies
1

Set vier 2 - door - 4 - door - 90 - inch platen evenwijdig aan elkaar op het werkoppervlak met hun bredere oppervlak naar beneden . Schik de planken ongeveer 8 cm van elkaar , zodat de afstand van links naar rechts van deze borden is 36 centimeter of minder. Beschouw deze borden de steun planken .

Doe Pagina 2 een 3/4-by-36-by-96-inch multiplex plaat op de top van deze borden , gelijkmatig verdeeld , zodat een gelijk bedrag van de raad stokjes over elk uiteinde van de steun platen en langs de zijkanten ook. Boor gaten door de multiplex boord van elk 16 centimeter in de ondersteuning boards. Plaats 2 - inch verzinkte houtschroeven in alle gaten en draai ze stevig vast aan de triplex plaat hechten aan de steun boards .

Flip 3 de helling ondersteboven en schuif een 2 -voor- 4 - door - 36 - inch plank tegen een uiteinde van de steun platen zodat de breedste oppervlak raakt het uiteinde van de steun platen . Positioneer zijn lange , dunne ondergrond zodat hij raakt de multiplex plaat . Boor twee gaten door dit bord , dat is de trap ondersteuning bestuur , en in de uiteinden van elk van de steun planken . Zet de kaart aan de steun platen met 2 - inch gegalvaniseerde houtschroeven bevestigd door de gaten .
4

Flip de helling over en boor gaten om de 8 centimeter door de multiplex plaat en in de trap gehechtheid bord . Zet deze vast met 2 - inch gegalvaniseerde houtschroeven .
5

Stel de helling tegen de trap , met de trap ondersteuning bord strak tegen de voorkant van de bovenste trede . Boor gaten door de trap ondersteuning bord in de voorzijde van de trap als u van plan om de oprit permanent te maken . Boor 4 - inch gegalvaniseerd hout schroeven in de gaten om de oprit te hechten aan het stappen .
6

Spreid een 1/8-by-6-by-36-inch rubberen strip gelijkmatig over de multiplex en het bovenoppervlak van de stap. Nietje het rubber aan de oprit om de 4 inch met behulp van gegalvaniseerde nietjes. Nieten de rubber aan de bovenkant van de stap als het installeren van de ramp permanent .

Hoe werkt Citrobacterfreundii Get Into Well Water

? Citrobacterfreundii is een veel voorkomende , maar soms lastige bacterie die is gevonden in meren , putten , riolering , bodem en zelfs het menselijke spijsverteringskanaal. Deze natuurlijk voorkomende bacterie kan ongezonde niveaus te bereiken , in het bijzonder wanneer dierlijke of menselijke uitwerpselen te infiltreren grondwater. De bacterie is niet altijd bedreigend voor de gezondheid , maa

Meer dan ooit