Huis Tuin

Huis Tuin

Stap-voor- stap handleiding voor Fitting Defender deurvergrendeling

Defender Veiligheid produceert een breed lijn sloten voor een verscheidenheid van deuren. Behalve enkele opbouw sloten meeste verdediger Security sloten vereisen een aantal sneden worden gemaakt in een deur en dagstuk op dezelfde wijze als voor andere sloten . Typische aanwijzingen voor de installatie van een nachtslot bevat instructies voor fitting.Things Je
Markeerpen Electric drill
Boring boor
1/4-inch boor
Small nodig hout beitel
Hamer
schroevendraaier
Paint
Toon meer instructies
1

Onderzoek de installatie-instructies die bij uw Defender Veiligheidsslot kwam tot de grootte van de te bepalen gaten moet u boren voor de boring en de bout . De boring is wanneer het deel dat de feitelijke vergrendeling die loopt vanaf de voorzijde van de deur naar de achterkant . De bout dia's in en uit de kant van de deur . Typische boorgaten variëren in breedte van 1 1/2 inch tot 2 1/8 inch . Bouwmarkten verkopen gespecialiseerde boring cutters dit formaat dat past op het uiteinde van een boormachine . Kopen van 2

Schuif de bekrachtiger huls over de deur aan de hoogte die u wilt het slot te zijn . Markeer de gaten voor het nachtslot . Verwijder het huis.

Bevestig
3 de juiste boor voor uw boor en centreren in de cirkel waar de boring is om te gaan . Laat iemand houd de deur stabiel , terwijl je het gat voor naar achter in de deur terwijl de boor niveau boren . Verwijder de kern van het gat dat je net geboord .

Plaats
4 de mouw terug over het gat en langs de mouw gat omhoog met de deur opening . Met de gaten opgesteld , markeer de gaten in de huls van de bout gat aan de zijkant van de deur . Verwijder het huis .
5

Boor rond het inwendige van de gemerkte het schroefgat en door het boorgat met een 1/4-inch boorkop . Blijf 1/4-inch gaten totdat het meeste hout tussen de zijkant van de deur en het boorgat is gegaan . Neem eventueel extra hout nog in het boutgat met een kleine houten beitel en een lichte tik met een hamer .
6

Schuif de bout mechansim vanaf de zijkant gat om het boorgat . Schuif de voor-en achterzijde van het slot door de deur en bout , Schroef het slot op zijn plaats .
7

Coat de punt van de bout dat gaat in de deurstijl met een schar van heldere verf langs de rand . Sluit de deur en vergrendel de bout, waardoor de geschilderde rand tegen de deurstijl . Open het slot en de deur . Je hebt nu een geschilderde lijn op de deurstijl zien precies waar de bout moet een gat om de deurstijl te voeren .

Stel 8 de deurstijl spits plaat over de stijl en lijn de bout gat in de plaat over de geschilderde lijn . Teken de boutgat op de deurstijl en verwijder de plaat.

Beitel 9 uit een gat in de stijl hout rond het boutgat tekening , en zo diep als de bout zal zinken in het hout . Test het meerdere malen met de werkelijke bout om ervoor te zorgen u correct dimensioneren van de hole . Wanneer u tevreden bent, houd de spits plaat op en schroef deze op zijn plaats .

Soorten asbest in Akoestische plafondtegels

Asbest is een soort mineraal dat gebruikt werd in bijna elk type bouwmateriaal in de Verenigde Staten tot in de late jaren 1980 . Gebruik van asbest stopte toen het werd ontdekt dat asbest longkanker veroorzaakt . Akoestische plafondtegels worden ook wel popcorn plafondtegels vanwege hun hobbelige textuur en drie belangrijke soorten asbest werden gebruikt in deze plafondpanelen vanwege hun vlamver

Meer dan ooit