Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Oven Lekkende Stookolie Wanneer Hardlopen

Olie ovens branden stookolie aan warme lucht die circuleert in uw hele huis te produceren . Dit is een alternatieve brandstof voor huiseigenaren die geen toegang tot aardgas nutsbedrijven hebben of de voorkeur aan de optie van brandende olie . Echter , olie-oven systemen hebben unieke gevaren . Een oven die olie lekt terwijl het runnen van ernstige risico's kunnen presenteren totdat je het te repareren . Redenen

Een olie-oven kan brandstof lekken , terwijl het draait om een ​​aantal redenen . Lekken kunnen het gevolg zijn van schade aan de oliepomp of het filter waardoor olie passeert voor het branden . Een gescheurde olietoevoerleiding zal ook een lek . Defecte kleppen en pakkingen , die zijn bedoeld om een ​​goede afdichting te bieden als de brandstof van de ene lijn of reservoir in de andere, zijn verantwoordelijk voor een aantal lekken . Ten slotte zal een lekke band of open naad in uw brandstoftank een lek dat ongeacht of uw oven draait of niet stroomt produceren .
Gevaren

Stookolie lekt aanwezig verschillende gevaren , die allemaal potentieel gevaarlijk voor u en uw gezin . Terwijl de brander van een olie-oven verwijderd van de brandstoftoevoer is opgenomen , kan een vonk of vlam uit een andere bron stookolie ontsteken op de vloer , waardoor een huis brand die snel kan verspreiden . Stookolie is ook zeer glad en kan uitglijden veroorzaken en valt als het jassen een kelderverdieping . Outdoor lekken uit de brandstoftank bij te dragen aan het milieu .
Reparaties

Het repareren van een lekkende olie-oven is een relatief eenvoudige taak , maar het vereist speciale materialen . Het is mogelijk om lekken stekker en laat de oven te blijven werken zonder het vervangen van onderdelen of het betalen voor professionele reparaties . Materialen zoals teflon tape zal niet verzegelen gescheurde leidingen of lekkende pakkingen . In plaats daarvan een afdichtmiddel speciaal geformuleerd om olie te weerstaan ​​nodig . Meer ernstige lekken kunnen vervangen van pakkingen en brandstofleidingen , of zelfs de gehele brandstoftank assemblage vereisen .
Tips

Voordat met de brandstoftank van uw olie-oven vulden elk jaar zorgvuldig inspecteer het gehele systeem. Ziet er op tekenen van fysieke schade alsook verslechtering als gevolg van leeftijd . Inspecteer de oven en brandstofsysteem weer aan het einde van het stookseizoen zodat zwaar gebruik niet leidt tot zichtbare problemen . Houd bronnen van vonken en vlammen uit de buurt van uw oven en de brandstoftank te allen tijde , zelfs wanneer er geen lekken zijn.


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002080987.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.