Huis Tuin

Huis Tuin

Doet een Water Filter dechlorinate Water

? Gemeenten toevoegen van chloor aan drinkwater om verontreinigingen te verwijderen , waaronder bacteriën en pesticiden . Echter , kan chloor ook negatieve gevolgen voor de menselijke gezondheid , en het kan de smaak van water te veranderen . Een huis koolstof filter kan chloor deeltjes te verwijderen , maar de aard van de koolstoffilter gebruikt evenals de kwaliteiten van het water spelen een grote rol in hoe effectief het is . In het algemeen , een fijnkorrelige actief koolfilter is het beste voor het verwijderen van chloor. Chloor Verwijdering

Sommige studies geven aan chloor kunnen kankerverwekkend zijn , volgens Duke University . Actieve koolstof filters , die algemeen beschikbaar zijn voor thuisgebruik , verwijdert chloor behoren , naast het verwijderen van ijzer , benzeen en mangaan . Koolstoffilters kunnen ook bestrijdingsmiddelen en brandstof producten te verwijderen , waardoor gezonder en beter smakend water voor drinkwater . Filters , bestaande uit zand , calciet , aluminium silicaat of antraciet mag geen chloor te verwijderen uit uw water .
Actieve koolstoffilters

Actieve koolfilters bevatten zwarte , korrelvormige stoffen die verschijnen soortgelijke houtskool . Ze filteren chloor beter dan gewone koolstoffilters en werken door het aantrekken en vasthouden aan de chloor en andere verontreinigingen . Anderzijds , zijn gewone chemicaliën in leidingwater zoals chloride , fluoride , calcium en magnesium niet effectief opgenomen door actieve koolfilters . Deze stoffen kunnen de smaak en de hardheid van het water beïnvloeden, maar veel van hen bieden ook voordelen voor de gezondheid .
Factoren

Een aantal factoren bepalen de effectiviteit van een gegeven koolstoffilter bij filtering chloor . Studies tonen aan dat in poedervorm blok actieve kool filters zijn meer effectief bij het verwijderen van chloor dan granual actieve koolstof filters, hoewel beide effectief zijn. Hoe meer koolstof in een filter , hoe beter het werkt. Om deze reden , grote zuivering systemen met behulp van massief blok actieve kool in het algemeen het beste werken . Kleine werper filters met korrelig koolstof zijn over het algemeen zwakker , maar kan nog steeds voldoende chloor te verwijderen . Bovendien is chloor gefilterd best wanneer het water koud of als het zuur . Filters zijn geneigd om chloor beter verwijderen als water langzaam stroomt door hen.
Met

adequate verwijdering van chloor , zorg ervoor dat u gebruik maakt van een actief koolfilter te filteren uw water . Actieve koolfilters zijn direct beschikbaar voor thuis drinksystemen . Ze worden vaak verkocht en verpakt voor plaatsing in een zuiveringssysteem , zoals in een kruik , koelkast of in een patroon bevestigd aan een kraan einde . Uiteindelijk deze filters verstopt raken met contaminanten en moeten worden vervangen . Lage waterdruk uit de filter in een zuiveringssysteem is een teken dat het verstopt is geraakt en een nieuw filter nodig is .

Bleach is veilig te gebruiken op de Pijp van pvc

? Polyvinylchloride of PVC , ondergaat een verharding proces dat bekend staat als thermohardende voordat het zijn leven begint als een gemeenschappelijk sanitair buismateriaal . Dit proces geeft de stof een sterke weerstand tegen tal van chemische stoffen , zoals bleekmiddel en zelfs agressieve drain openers . Kortom , is het veilig om bleekwater te gebruiken op PVC-buis , maar je zult komen op de

Meer dan ooit