Huis Tuin

Huis Tuin

Hoogspanningsleidingen : de minimium afstand van een huis

De lijnen die elektrische stroom voeren van elektriciteitscentrales tot zendstations , waar de elektriciteit wordt gerouteerd naar woningen, zenden elektromagnetische velden . Sommige mensen hebben het effect van deze velden , meestal aangeduid als elektromagnetische velden , op het menselijk lichaam ondervraagd . Sommige studies hebben zelfs gekoppeld EMV om kanker bij kinderen , hoewel andere studies tonen geen risico . Huiseigenaren of die in de markt voor een nieuwe woning kan zich afvragen of er een minimale afstand van hoogspannings- lijnen die zou zorgen voor de veiligheid van de mensen die in het huis. EMF blootstelling

hoog voltage power lines zijn slechts een bron van elektromagnetische velden . TL-verlichting , elektrische dekens , kleine apparaten , elektrisch gereedschap , televisies en vele andere items in het huis stoten EMV . Een studie van 1992 door de National Institute of Environmental Health Sciences gevonden dat de meeste mensen in de Verenigde Staten worden blootgesteld aan ongeveer het equivalent van 0,5 milligauss ( mG ) elke 24 uur . Uw blootstelling varieert met uw activiteiten . Een milligauss is een eenheid van eenheid van magnetische inductie . Als je stond voor een kopieermachine voor een uur het maken van kopieën , kunt u worden blootgesteld om overal 4-200 mg, afhankelijk van de machine .
EMF en hoogspanningslijnen

High - voltage power lines geven een aanzienlijk sterker EMF dan uw broodrooster of gloeilampen . Staan 65 meter van de toren van een 500 - kilovolt hoogspanningsleiding , zou je ontvangt over 29.4 mG . Ga naar 100 meter afstand en dit daalt tot 12.6 mG . Op 200 voet , uw blootstelling daalt tot 3,2 mg , en op 300 voet je bent blootgesteld aan slechts 1,4 mG - minder dan die welke wordt uitgestraald door uw elektrische wasdroger . Stap in uw huis en de blootstelling aan elektromagnetische velden daalt verder , want bouwmaterialen in de muren te blokkeren nog meer van de EMF .
Meten van uw risico's

Studies in de late jaren 1970 en vroege jaren 1980 gekoppeld EMF blootstelling aan leukemie bij kinderen . Wetenschappers bekritiseerd deze studies voor gebrek aan controle groepen of kleine steekproeven . Talrijke studies sinds die tijd niet hebben aangetoond een sterke correlatie tussen de niveaus van blootstelling aan elektromagnetische velden en kanker . Een probleem is het isoleren van de aard van de blootstelling aan elektromagnetische velden . Iedereen heeft een blootstelling van zijn dagelijkse activiteiten , waardoor het moeilijk is om de effecten van een bepaald type van blootstelling , zoals blootstelling van hoogspanningslijnen te testen .
Overwegingen

meeste gemeenten zijn er geen wetten die de afstand woningen moeten zijn van hoogspanningslijnen . Een rapport van 2007 in het " Appraisal Journal" gevonden dat een effect van vastgoedwaarden van hoogspanningslijnen verdwenen toen woningen waren 200 meter of meer van de lijnen . Op deze afstand , kopers blijkbaar voelde het gevaar van blootstelling aan de regels heeft geen invloed op hun visie op de waarde van het huis . Als je winkelen voor een huis, zou je 200 voeten te gebruiken als een afstand waarop uw toekomstige waarde van onroerend goed en uw gezondheid waarschijnlijk niet kunnen worden beïnvloed.

How to Get Rid van elektrostatische in het Huis

elektrostatische ladingen kan leiden tot een aantal nare schokken bij het bereiken van een deurknop , omkleden of gewoon iemand anders in uw huis aan te raken . Het verhogen van de luchtvochtigheid is de sleutel tot het verminderen van de statische elektriciteit . Dit is vaak een probleem tijdens de winter als gevolg van het gebruik van kachels die de lucht drogen. De elektrostatische lading kan r

Meer dan ooit