Huis Tuin

Huis Tuin

Interieur Floor hoogteverschillen en Veiligheid

Heb je ooit struikelde of verloren uw saldo als gevolg van een oneffen of hellende vloer ? Parketvloer moet horizontaal en vrij van struikelgevaar zijn. De Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration meldt dat problemen zoals vloerverhoging veranderingen bijna 75 procent van uitglijden, struikelen of misstappen kan leiden . Je moet proberen om deze gevaren in de woning te voorkomen , net als werkgevers proberen ze te vermijden op de werkvloer . Helling Tolerantie

Veel huizenbouwers installeren vloeren gemaakt van materialen zoals hout en steen . Deze en andere natuurlijke materialen hebben kleine onvolkomenheden die hen verhinderen perfect waterpas . Bouwvoorschriften bevatten eisen die regelen hoe ver off - niveau van een vloer kan worden . Bijvoorbeeld , de bouwvoorschriften San Francisco kan een verschil van 1/4 inch voor elke 10 voet graniet , marmer , kalksteen , leisteen , houten en tegelvloeren . Plaatselijke bouwverordeningen worden de eisen voor woningen in uw omgeving
Vloeren Overgangen

Veranderingen in hoogte vloer kan ook optreden wanneer vloeren overgangen van het ene materiaal naar het andere . - bijvoorbeeld van een vloerbedekking op een houten vloer of van een houten vloer een vinyl vloer . Bouwvoorschriften bevatten ook de toleranties voor veranderingen in de hoogte . De overgang van de ene vloer naar de andere materiaal kan worden afgewerkt met een drempel die iemand lopen door het huis van struikelen over een materiaal rand voorkomt. Volgens de bouwvoorschriften voor San Francisco , kan een drempel 1/8 inch breiden boven het oppervlak van de afgewerkte vloer.
Druppels in Elevation

Openingen in de vloer , dat een aanzienlijke daling in aanzicht maken moeten tussen passende relingen of barrières . Plaatselijke bouwverordeningen specificeert de eisen voor deze vangrails . Bijvoorbeeld , de California bouwverordening regelt druppels in hoogte rond trappen , hellingbanen en balkons als de daling is 30 centimeter of meer . De code bevat ook specificaties voor vangrails te voorkomen dat kinderen uit te glijden via gaten in de rails .
Andere gevaren

Ongelijke verhoging is niet de enige onveilige vloer aandoening die mensen kunnen veroorzaken struikelen . Andere onveilige vloer voorwaarden omvatten losse vloerplanken , uitstekende spijkerkoppen , rommelige vloeren , slappe vloersteunen en natte vloeren . Deze voorwaarden kunt u voorkomen door het oppakken van items op de vloer en het opruimen van gemorste zodra ze zich voordoen . Andere gevaren te voorkomen , inspecteren uw vloeren regelmatig voor zakkers of andere gebreken , en neem onmiddellijk actie als u een probleem dat uw vloer onveilig zou kunnen laten ontdekken .

Hoe maak je een open haard oververhit raakt

Gas-en elektrische verwarming systemen zijn niet altijd effectief wanneer de buitentemperatuur onder het vriespunt dalen . Huis open haarden kan compenseren voor een inefficiënte verwarmingssysteem en zorgen voor warmte in uw huis. Maar als ze niet goed of zorgvuldig gebruikt , kan haarden oververhitten . Begrijp de factoren die leiden tot oververhitting , en dan stappen om uw huis te beschermen .

Meer dan ooit