Huis Tuin

Huis Tuin

Welke dingen zou kunnen worden produceren een aceton geur in de muren van mijn huis

? Een aceton of nagellak remover geur kan moeilijk te diagnosticeren zijn, zoals veel huishoudelijke chemicaliën en materialen kunnen afgeven een geur die doet denken aan de chemische stof. Een manier om een ​​beperking van de mogelijke lijst is om te werken door middel van een aantal gemeenschappelijke bronnen van zoete geuren in de muren van uw huis . Kalefateren

Kalefateren en op basis van siliconen kit kan een typisch aceton of azijn geur hebben . Deze geuren kunnen blijven hangen voor bepaalde tijd. Als de muur met de geur in kwestie is in een badkamer of keuken , en u onlangs afgesloten rond een bad , wastafel of toilet, dit is een potentiële bron voor de geur . Overwegen het plaatsen van een ventilator in het gebied en het openen van deuren en ramen om de lucht uit de kamer .
Schimmel en meeldauw

Een langdurige lekkage achter een muur kan leiden tot schimmel en meeldauw groei . Een reden huishoudelijke schimmel is gevaarlijk omdat vele variëteiten afgeven chemicaliën als ze groeien en zich verspreiden. Deze chemische stoffen kunnen op een aantal geuren aannemen, van rotte eieren naar aceton . Als u vermoedt dat u een lek in de muur hebben gehad , hebben uw huis gecontroleerd op schimmel -en waterschade .
Riool Gas

Een droge sifon in uw kelder of een gebarsten rioolbuis in uw kruipruimte kan toestaan ​​riool gas te ontsnappen in de muren van uw huis . De geur kan doordringen de wanden makkelijker dan de vloer en dus lijken uit te gaan van hen. Controleer voor de geur , en kijk naar uw riool en afvoer leidingen op tekenen van scheuren of lekken . Als de sifon droog is te wijten aan niet wordt gebruikt , gewoon gieten van water in de afvoer van de val kan vullen en afdichten riool gas.
Elektrische Draad Issues

A minder waarschijnlijk , maar toch mogelijk bron een elektrisch probleem . Wanneer draden kortsluiting binnenwanden , kunnen ze plastic branden in verdeeldozen , rubber coatings op de draden zelf en zelfs isolatie. Deze kwesties kunnen een scala van chemische geuren die kunnen omvatten aceton te produceren . Als u een elektrisch probleem vermoedt , schakel uw stroomonderbreker en contact opnemen met de plaatselijke brandweer om te zien of ze bieden gratis inspecties.

Hoe maak je een Open trapleuning meesturen

Een trap dient als een gevaar voor de veiligheid of het is geopend op een of beide zijden van de trap. Omsluiten een open spoor door het installeren van ijzer spindels , of balusters , langs de onderkant. De ondereinden van de assen stevig verankerd in voorgeboorde gaten door de traptreden . Bij een juiste afstand van elkaar en bevestigd , de ijzeren spillen voegen ook een elegante touch aan de ru

Meer dan ooit