Huis Tuin

Huis Tuin

Wat leidde Mijn Afgesloten accu te smelten

? Een verzegelde batterij , meer behoorlijk bekend als een valve-regulated lead -acid batterij , of VRLA , is een soort van lood-zuur oplaadbare batterij die veel onderhoud vereist . Deze batterijen zijn gemaakt om betrekkelijk lange tijd verdragen zonder gebruik en is bestand tegen overbelading beter dan veel andere soorten batterijen . Slechte behandeling , onjuiste installatie of onjuist gebruik kan leiden tot gesloten accu meltdown echter . Oververhitting

oververhitting is een aandoening waarbij een verhoogde temperatuurveranderingen omstandigheden de batterij in zodat de temperatuur blijft stijgen . Zo niet gestopt, kan dit leiden tot de batterij kernsmelting . Oververhitting begint vaak wanneer de kleppen op een VRLA verstopt raken . Het kan ook voorkomen als de batterij wordt gebruikt in zeer hete plaatsen , zodat de kleppen voldoende koelvermogen kan worden verkregen. Overladen uw verzegelde lood - zuur batterijen voor een lange tijd, kunnen ook veroorzaken oververhitting en kernsmelting .
Geleidbaarheid Problemen

Als de accu-aansluiting op de terminal te warm wordt omdat van een vuile contact, losse verbinding of gecorrodeerde oppervlak , kan het vet rond de terminal smelten. Dit leidt tot een spanningsval die de levensduur van de batterij te verminderen en beschadiging van de aansluitingen . Extreme gevallen kan zelfs de terminal smelten en veroorzaken de batterijdeksel te vangen in brand.
Tool verkeerd gebruik

Zelfs kleine batterijen kunnen grote hoeveelheden energie te ontladen als u per ongeluk kortsluiting ze met een ongestreken tool. Plain metalen gereedschap dat beide terminals raken kan een elektrische pad dat schade kleine accu's te creëren . In grotere batterijen, kan de kortsluiting van de functie op te warmen in slechts een paar seconden en mogelijk smelten de terminal. In extreme gevallen kan de batterij exploderen of in brand vliegen .
Preventie /Solution

Houd VRLA batterijen uit de buurt van zeer warme omgevingen , en laad ze met behulp van een constante spanning systeem . Test regelmatig de accu met een spanning meter . Inspecteer de terminals en verbindingen regelmatig ; als ze vuil of losse verschijnen , verhelp het probleem voordat de batterij op te warmen veroorzaakt. Als de batterij ooit verschijnt gezwollen of te heet om aan te raken met een blote hand , stop dan onmiddellijk met het gebruik van een kernsmelting te voorkomen.

Hoe kan ik een Fujitsu 4500 Fan Filter alarm te wissen

De Fujitsu Flashwave 4500 is een multiservice provisioning platform . De Fujitsu 4500 platform ondersteunt een breed scala van Ethernet-interfaces en functies, en kan zo een hybride multiservice switching platform . Net als een PC toren , de Fujitsu 4500 maakt gebruik van een ventilator te houden processors afgekoeld tijdens het gebruik . Als de ventilator filter vuil is, stelt het systeem een ala

Meer dan ooit