Huis Tuin

Huis Tuin

Elektromagneet Gebruik in een Huis

elektromagneten zijn van cruciaal belang voor de functie van veel huishoudelijke artikelen . Basis elektromagneten bestaan ​​uit een massief metaal centrum dat gebonden is door geleidende draad . Elektrische stroom kan worden gecontroleerd en verzonden met elektromagneten , waardoor ze een integraal onderdeel voor elektromotoren en luidsprekers maakt . De aanwezigheid van elektromagneten in objecten zoals radio's, televisies en computers kunnen niet verrassend zijn , maar ze zijn ook nodig voor de minder voor de hand apparaten, zoals deurbellen . Toestellen

Bijna elke keuken apparaat functioneert met de hulp van een elektromagneet . Magnetron, een koelkast en een aantal ovens veroorzaken elektromagnetische velden wanneer ze zijn ingeschakeld . Ondanks hun kleinere afmetingen , microgolven vaak het sterkste gebied van deze drie apparaten wekken . Het veld opgewekt door een microgolf kan meer dan 100 keer sterker dan die opgewekt door een koelkast , volgens de Wereldgezondheidsorganisatie. Magnetronovens zijn ontworpen met een beschermend schild dat het merendeel van de straling voorkomt ontsnappen insluiting . De meeste vaatwassers zijn ook gebouwd met elektromagneten .
Radio en Televisie

Radio's worden gebouwd , uitsluitend voor de voor het verzenden , ontvangen en het manipuleren van de structuur van de elektromagnetische golven . Sommige radio werken alleen met ofwel amplitude gemoduleerde ( AM ) of frequentie gemoduleerde ( FM ) golven , maar de meeste moderne apparaten kan met een . Televisies vereisen elektromagneten om een ​​visuele weergave op het scherm ontstaan ​​. TV's die zijn uitgerust met antennes moet het magnetische veld om de FM golven te ontvangen , net zoals radio's . Elk apparaat dat een speaker heeft , met inbegrip van radio's en tv's, werken met de hulp van elektromagnetische velden .
Warmte en Licht

elektromagneten zijn ook ingebouwd in vele apparaten die licht of een aanzienlijke hoeveelheid warmte produceren . Elke lamp in een huis genereert zijn eigen elektromagnetische veld . Haardrogers , koffiezetapparaten en broodroosters creëren elektromagnetische velden ook. Koffiemachines genereren van een veld 12 keer sterker is dan die van een gloeilamp , terwijl de velden van broodroosters en een haardroger zijn ongeveer 30 procent sterker dan die van koffiemachines , volgens de World Health Organization .
andere apparaten

Deurbellen zijn vaak constructies gevonden naast de voordeur van veel huizen in de Verenigde Staten . Deze apparaten maken gebruik van hun magnetische veld in mechanische energie , die wordt gemaakt wanneer de bel -knop wordt ingedrukt , om te zetten in elektrische stroom en geluid energie , volgens de Universiteit van Kentucky . Stofzuigers neemt ook de elektromagnetische velden die bijna even sterk als die van televisies en koffiemachines .

Problemen met de geur in de Vents van een petroleumolie Miller Furnace

Ongeacht het type oven je thuis of het type brandstof het gebruikt om de verbranding te maken te gebruiken , is het uitermate belangrijk om te weten hoe ze ruiken een potentieel gevaar voor de veiligheid met betrekking tot de oven en wat te doen om het mogelijke gevaar te pakken voordat je familie is in gevaar. Molenaar olie ovens , bijvoorbeeld - high-efficiency , oliegestookte thuis ovens - soms

Meer dan ooit