Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Kan Under- kabinet TL verlichting brand veroorzaken

? -Fire -gerelateerde sterfgevallen zijn de derde belangrijkste oorzaak van residentiële dodelijke slachtoffers , volgens de Centers for Disease Control and Prevention . De meeste woningen branden zijn te voorkomen , en vragen over de brand risico's van het gebruik van onder-kast tl-verlichting zijn geldig en wijs. Als algemene regel geldt , is onder-kast TL-verlichting gepromoot als een manier om de veiligheid factor in woningen te verhogen . Echter , heeft een fabrikant een recall van onder-kast TL-armaturen uitgegeven . Veilig te gebruiken

TL verlichting Onder - kast is een veilige en effectieve manier om donkere ruimtes te verlichten. De website Healthy House Institute adviseert de installatie van fluorescerend onder - kast verlichting , met name in gebieden zoals in de gootsteen of op aanrecht gebieden . TL-verlichting ook duren vier tot 10 keer langer mee dan gewone gloeilampen onder-counter lichten . Verlichting Upgrades website staat dat fluorescerende plug- ins zijn de meest populaire vorm van onder-kast verlichting , naast het feit dat economisch geprijsd en eenvoudig te installeren .
Bedrading /Transformer Size

de bedrading of transformator kan bepalen of de onder-kast tl-verlichting heeft de potentie om brand te veroorzaken . Zorg ervoor dat de bedrading voor de verlichting armatuur overeenkomt met het voltage . Bovendien is het belangrijk dat de grootte van de transformator is voldoende om het aantal onder - kast verlichting gebruikte verwerken . Bijvoorbeeld, als u een kleine transformator , hebben niet meer dan een of twee laagspannings- lampen . Als je verlichting toe te voegen , moet u echter de grootte van de transformator te verhogen om oververhitting te voorkomen .
Transformer Plaatsing

De plaatsing van de transformator kan ook een bijdragende factor in het potentieel van de onder-kast tl-licht is om branden te starten. De transformator moet worden geplaatst indien een voldoende luchtcirculatie eromheen . Zo niet, dan zal de transformator oververhit raken en mogelijk ontsteken van een vuur . Om deze reden , de transformator mag niet worden in een afgesloten ruimte geplaatst - als een muur of plafond - die kunnen worden gedekt door gipsplaten of een ander type van de behuizing
Herinneren
< . br >

De US Consumer Product Commissie , samen met General Electric , gaf een rappel van meer dan 9.000 fluorescerend onder - kast verlichting. De terugroepactie werd uitgegeven als gevolg van een storing in het productieproces , die een elektrische schok en mogelijk brandgevaar gesteld . De armaturen waren onderdeel van de General Electric Ultra Thin Line 12 - inch en 24 - inch direct - wire fluorescerend onder - kast verlichting , met modelnummers 23039 , 27278 , 23045 en 27281 . Consumenten wordt geadviseerd zich te onthouden van het aanraken van de armatuur en dient u contact GE Thuis Elektrische producten om een ​​reparateur vervangen de armatuur .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002016014.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.