Huis Tuin

Huis Tuin

Wat kan ik op mijn tralies voor de veiligheid

? Hekwerken , ook wel de veiligheid bars , bieden extra bescherming tegen inbrekers . De staven zijn vervaardigd uit staal en zijn meestal onmogelijk te dringen zonder speciaal gereedschap . De keerzijde is de bars kun je vangen in een brandend huis . Een beneden brand in een twee verdiepingen tellende huis kan uw gezin te dwingen te springen van ramen op de tweede verdieping . Er kon echter tralies dat onmogelijk maken . Overheidsinstellingen , waaronder de Amerikaanse Fire Administration ( USFA ) , adviseren dat alle tralies hebben voor de veiligheid opties . Quick-Release Devices

snelsluiting apparaten te maken openen tralies eenvoudig en snel. Op het moment van publicatie de USFA gemaakt snelspanner apparaten zijn Nr 1 onderwerp in een website posting op beveiligingsbalk veiligheid. Hij wees erop dat meer dan 4.000 Amerikanen , gemiddeld , sterven in brand elk jaar , en 20.000 gewonden . De apparaten werken als een grendel . Wanneer geactiveerd , een snelsluiting laat tralies snel zwaaien open .
Activering

Een kind of volwassene kan een quick-release apparaat activeren door schoppen een duidelijk afgebakende hendel op vloerniveau onder de balken . Na dat, kunt u en uw gezin het huis te ontsnappen door het raam te openen en druk op de bars uit de buurt van het huis . Sommige snelspanstiften tabbladen gemarkeerd als "kick te openen . "
Ombouwen

Sommige tralies modificatie kunnen vereisen om quick-release apparaten worden geaccepteerd . Sommige hekwerken worden permanent bevestigd . Werknemers installeren van hen door bouten hen naar het huis. Dat vertraagt ​​brandweerlieden die moet dwars door de tralies of verjagen ze van bouten . Achteraf kan de bars om te werken met quick-release vergrendelingen . De quick-release sluitingen zijn te bedienen alleen vanuit het huis en geen beveiliging niet in gevaar . Ze helpen brandweerlieden omdat ze tijd besparen . In plaats van het snijden door stalen staven brandweerlieden , indien nodig , eventueel kunt gedesoriënteerd bewoners stimuleren om quick-release apparaten activeren als deze apparaten zijn beschikbaar .
Boren

Mensen met ramen bars moeten brandtrap plannen maandelijkse oefenen . De oefeningen zijn belangrijk omdat ze laten alle gezinsleden om te oefenen het activeren van de snelspanner , het openen van het raam en klimmen uit . Tijdens het boren moet u bevestigen dat Windows niet zijn vastgelopen of vastzit en die schermen zijn eenvoudig te verwijderen .
Alarmen

Rookmelders zijn ook een belangrijke factor . Uw familie kan slechts minuten of tweede moeten een ontsnapping punt te komen . Rookmelders kunt u te waarschuwen voor een brand en geven u tijd door de tralies en het huis uit te krijgen .

Hoe te Ice Get Off the Sidewalk Zonder Zout of schrapen

Wilt u vriendelijk voor het milieu en niet schadelijk voor uw gazon zijn als smeltend ijs , heb je een andere optie die is eco-vriendelijk . In plaats van het schrapen en het gebruik van zout. U kunt hout as en zand gebruiken om ijs op uw beton of asfalt oprit of stoep smelten zonder zorgen over beschadiging van het oppervlak of de omliggende gazon en garden.Things je nodig hebt hout as Zand Bu

Meer dan ooit