Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Hoe maak je een Lateral Slot op dossierladen Install

Als u niet beschikt over een veilige slot op uw archiefkast , dan kunt u een laterale slot plaatsen langs de rand van uw lades om ze beveiligd wanneer je ze niet open hebben werk . De grendel verbindt met het gezicht van de kast , die de randen van de laden hun opening te voorkomen . Zodra de balk wordt geplaatst in de gesloten stand , een hangslot buiten houdt onbevoegden. Wat je
Meetlint
bestand nodig vergrendeling bar & Bar handvat
kruiskopschroevendraaier
Potlood Elektrische boor
Zelftappende metalen schroeven
Houtschroeven
Padlock
Toon meer instructies
1

Meet de hoogte van uw archiefkast met een meetlint en de aankoop van een grendelstaaf dat die hoogte past .
2

Bepaal de kant van de archiefkast die u wilt de laterale slot installeren op . Je zult voldoende ruimte nodig hebt op de zijkant van de kast naar de bar openzwaaien , ongeveer 1 cm moet voldoende zijn over de gehele lengte van de kast , dus geen obstakels in het pad van de bar op uw gekozen kant wissen. < Br >

Houd
3 de bar verticaal met de scharnieren op de balk aan de zijkant van de bar die overeenkomt met de zijkant van de kast en op die u van plan naar de bar te installeren. Zet de hendel voor de vergrendeling bar in de ruimte , en zet het handvat vast met de meegeleverde schroeven aangedreven door de achterkant van de bar en in de achterkant van het handvat met een kruiskopschroevendraaier .
4

Plaats de grendel scharnier tegen de voorkant van de kast op de kast frame aan de zijkanten van de laden . Plaats de bar , zodat de bovenkant van de lat is zelfs met de top van de hoogste archiefkast lade . Mark de top montage gat door het scharnier op de voorkant van de kast frame met een potlood , en verwijder vervolgens de bar .
5

Boor een gat door de voorkant van de kast frame waarin u het potlood geplaatst streep met een elektrische boor , met een boorkop van hetzelfde formaat als de bevestigingsschroeven.
6

Plaats de bar weer op de voorkant van de kast met het gat in het scharnier lijn met het gat in de kabinet . Schroef de balk op zijn plaats op een metalen archiefkast met een van de zelftappende metalen schroeven die bij de bar kwam , waardoor de schroef los . Als de installatie van de bar om een ​​houten kast , gebruik dan het hout schroeven voor montage .
7

Herhaal het boren en montage-proces met het onderste gat van de bar . Na de montage van de onderkant van de bar , boor de rest van de gaten door de scharnieren in de kast en schroef de scharnieren in plaats . Draai alle schroeven vast.
8

Bedien de bar door de handgreep en het slingeren van de bar over het gezicht van de archiefkast lades . Laat de hendel om de montage gat voor het slot onthullen , en vervolgens het hangslot op zijn plaats om het bestand te laden beveiligen .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002015985.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.