Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

De effecten van infrarood verwarmingen aan Pacemakers

Infrarood verwarming wordt vaak gebruikt in kachels , sauna's en andere apparaten voor het doel van ontspanning . Het is elektromagnetische energie die uitstraalt van een warme bron en verwarmt voorwerpen raakt . De zon is een klassiek voorbeeld van een infrarood warmtebron , maar elk elektrisch apparaat zendt elektromagnetische energie van een soort. Mensen met een pacemaker moeten voorzichtig over het gebruik van sauna's met infrarood warmte om te voorkomen dat overbelasting van de pacemaker zijn. Hoe een Pacemaker werkt

Begrijpen hoe een pacemaker werkt helpt u de risico's verbonden met infrarood warmte begrijpen . Pacemakers zijn op batterijen , en ze bevatten een kleine generator en een aantal elektroden. De generator heeft een computer dat informatie van de elektroden verbonden met het hart ontvangt . De computer gebruikt deze informatie om elektrische stroom terug te sturen via de generator via de elektroden op een constante hartslag te houden en om een ​​abnormale hartactiviteit te corrigeren. Meer moderne versies ook controleren ademhaling , lichaamstemperatuur en bloeddruk ; ze veranderen de hartslag in reactie op uw huidige activiteitenniveau op basis van deze metingen . Alles wat deze lezingen dus invloed heeft invloed op de pacemaker .
Voordelen van Infared Verwarming

Infrarood verwarming helpt ontspannen de spieren en het lichaam in het algemeen . Dit helpt de bloeddruk te verlagen en laat uw hartslag . Alles wat goed is voor je hart is ook goed voor de pacemaker die momenteel bevoegdheden het. Moderatie is de sleutel voor het bereiken van deze voordelen , echter, omdat te veel warmte in een te korte tijdspanne zet je lichaam onder onnodige stress . Net als iets dat het lichaam ontspant de pacemaker voordeel omdat het niet hoeft te werken zo hard , iets dat het lichaam plaatst onder stress het potentieel overbelasting of schade aan de pacemaker als het probeert te passen aan de nieuwe omstandigheden . < Br >
Gevaren Betreffende Pacemakers

Overmatige infrarood warmte verhoogt je lichaamstemperatuur en je hart begint anders verslagen in reactie . De pacemaker kan niet bepalen wat de oorzaak van deze veranderingen ; het gewoon aanpast aan wat die voorwaarden zijn . Hierdoor kan overcompensatie of reageren op een manier die schade aan het hart zelf veroorzaakt . Het kan ook een storing tijdens het deze reactie , waardoor het risico van een hartstilstand . Net als te veel oefening kan een reeds beschadigde hart schaden , te veel infrarood warmte loopt een soortgelijk risico , en de pacemaker mogen niet in staat om te compenseren voor de reactie van het hart .
Andere overwegingen
< br >

infrarood warmte kan ertoe leiden dat uw lichaam negatief reageren op hart medicatie of andere geneesmiddelen . Raadpleeg uw arts voordat u een sauna of een ander infrarood verwarming apparaat en volg de richtlijnen van een arts met betrekking tot het gebruik van de voordelen te maximaliseren en het risico te minimaliseren . Drink water bij gebruik van infrarood warmte omdat overmatig zweten leidt tot uitdroging. Dat kan je hart en pacemaker stam .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002015966.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.