Huis Tuin

Huis Tuin

Verhoogd oppervlak Drains en Roosters

Verhoogde oppervlak afvoerleidingen en roosters toestaan ​​opgenomen oppervlaktewater te ontsnappen . Oppervlaktewater verzamelt zich in lage plekken na zware regenval of vrijwel overal na een storm of orkaan . Het rooster boven een drain is ontworpen om buiten te houden vervuiling ontdaan . Echter , na verloop van tijd of na een storm , puin raakt gevangen in het rooster en de hieronder afvoer. Als u een van deze oppervlakte drains op uw eigendom , het reinigen van het rooster regelmatig en zo spoedig mogelijk na een storm . Zware regenval kan leiden tot wateroverlast op uw eigendom . Zelfs een kleine back-up kan de groei van planten stunt of schade aan uw stichting. Wat je nodig hebt
Werkhandschoenen
Hose
Koevoet
Adjustable wrench
Auger
Toon meer instructies
1

Zet op een paar dikke werkhandschoenen . kopen van 2

Trek bladeren , twijgen of een ander oppervlak vuil van het rooster . Giet water in het rooster van een slang . Als het water afvoeren zoals gebruikelijk , eventuele blokkades zijn schoon en de afvoer is terug naar het werk orde . Als het water niet weglopen , moet u de afvoer zelf schoon te maken.

Til 3 het rooster uit de afvoer. Voor de meeste afvoeren, wordt het rooster gewoon rustte op de top van de afvoer of afvoergoot . Als de afvoer is bijzonder zwaar , gebruik dan een koevoet om het te verheffen . Bepaalde drains aangebracht met bouten die eerst moeten worden verwijderd met een verstelbare sleutel . Als uw rooster wordt gelast , een loodgieter bellen om te helpen bij het schoonmaken van de afvoer.
4

Trek alle bereikbare vuil uit de afvoer. Giet water in de afvoer als het ziet er schoon . Als het water niet weglopen , de klomp ligt ergens dieper in de afvoerleiding tussen het oppervlak van de afvoer en uitgang van de buis in het riool of elders op het oppervlak . Een boor kan de klomp duidelijk, maar het is onwaarschijnlijk lang of sterk genoeg zijn . Voor het beste resultaat , bel een gecontracteerde loodgieter om de blokkade te identificeren en reinig de afvoerpijp .

Hoe kan ik een Schijnwerper op de zijkant van de Werf Install

Het houden van uw huis en familie te beschermen tegen indringers is een prioriteit voor veel huiseigenaren . Een van de eerste regels van de verdediging is een afschrikmiddel zoals een schijnwerper. Een schijnwerper biedt u een duidelijk beeld van dat deel van uw tuin , zodat u iedereen zien buiten het huis terwijl het wegjagen van eventuele indringers die niet willen worden gezien . Een schijnwer

Meer dan ooit