Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Hoe te Ramp trap binnen Garage Zorg

Tony Hawk is de meest herkenbare naam in de skateboarden wereld . Hij maakt gebruik van een eenvoudige hellend vlak , bekend als een helling , in de uitvoering van zijn trucs . De oprijkleppen is niet beperkt tot skateboarders . In uw huis, een helling geplaatst over garage trap kunt u dingen in en uit uw huis bewegen zonder tillen , geeft uw kinderen een plek om hun speelgoed auto's en trucks te racen , en biedt een veilige en gemakkelijke toegang tot uw huis voor rolstoel - gebonden dierbaren. Het maken van een aangepaste helling is een goedkoop project je kunt voltooien in een middag . Wat je nodig hebt
Meetlint
84 -by - 38 -voor- 1 1/4-inch multiplex
cirkelzaag
Medium - schuurpapier
7 - door - 4 - door - 4 - inch berichten , 2
gradenboog
houtlijm
Hammer
4 - inch nails , 2
Toon meer instructies
1

Meet van de bovenkant van de deurpost aan de grond met een meetlint . Noteer de meting in inches . Vermenigvuldig het totaal van 12 om de opkomst van de stappen te bepalen. In dit voorbeeld , de bovenkant van de deurpost maatregelen 7 cm hoog , zodat de stijging is 84 cm .
2

Snijd een stuk triplex meten 84 per 38 per 1 1/4 inch met behulp van een cirkelzaag . Doorjamb breedtes kunnen variëren , te beginnen bij 30 centimeter . In dit voorbeeld is de breedte 34 cm . Schuur de randen van het multiplex met middelgrote korrel schuurpapier . Verf of beits de wens hout. Laat de multiplex een nacht drogen .
3

Snij twee 7 - door - 4 - door - 4 - inch berichten naar de top van de helling te ondersteunen . Snijd een uiteinde van elk bericht een hoek van 8 graden . Plaats een gradenboog tegen het einde van de post naar de juiste hoek te bepalen. Schuur de snijkant met medium korrel schuurpapier .
4

Plaats de twee posten op de grond afstand 38 centimeter uit elkaar met de schuine randen en in dezelfde richting . Breng een dun laagje houtlijm aan de schuine randen van de berichten. Rest de multiplex stuk op de berichten. Zorg ervoor dat de randen van de multiplex zijn vierkant met de randen van de posten . Hamer een 4-inch spijker door de bovenkant van de multiplex in het midden bovenkant van elk bericht om het te beveiligen .
5

Plaats de oprit over de stappen met de palen vlak tegen de garage muur en de helling bodem op de grond rust .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002015958.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.