Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Wat draden te Break om Shut Down een AC Unit Tijdens een brandalarm

airconditioners produceren koele lucht met behulp van elektriciteit in wat is meestal een veilig proces . In het geval van een huis brand , airconditioning leidingen en ventilatoren daadwerkelijk versnellen de verspreiding van het vuur en veroorzaken extra schade . In bepaalde situaties kunt u de bedrading circuit dat stroom levert aan uw airconditioner wanneer een brandalarm klinkt breken . Doel

doorbreken van de bedrading af te sluiten een airconditioner is een spoedprocedure die kan helpen bevatten vuur om een eenpersoonskamer of een deel van uw huis . Bijvoorbeeld , kan een kleine keuken brand gemakkelijk zijn om met een brandblusser te doven. Echter, als het vuur gaat een nabijgelegen airconditioning duct en de extreme hitte wordt geblazen naar een andere kamer , brandbare materialen er kan ontbranden , het vuur sneller dan je kunt controleren verspreiden . Zonder een constante stroom van elektriciteit , kunnen fans een airconditioner 's niet draaien , het elimineren van dit probleem .
Elektrische bedrading

Een van de makkelijkste manieren om de stroomtoevoer naar
een airconditioner is door de stekker of fysiek breken van de draden die elektriciteit vervoeren naar de regeleenheid . In het geval van raam - en wand gemonteerde AC-eenheden , ze de stekker uit het stopcontact is een veilige manier om de stroom van elektriciteit te breken. Echter , het breken van de hoge spanning draad die elektriciteit draagt ​​een centrale airco unit kan leiden tot elektrische schokken of elektrische branden en moet worden vermeden , zelfs in geval van een noodsituatie .
Circuit Breakers < br >

Circuit breakers en zekeringkasten bieden een veel veiliger manier om draden breken en af ​​te sluiten een AC- eenheid tijdens een brandalarm . Breakers , die vaker in nieuwe woningen , voorzien van individuele switches die bedrading te openen en sluit de stroom af om hele delen van het huis. Zekeringkasten zijn voorzien van schroef- of druk - zekeringen die volledig huishouden circuits ; losschroeven van de juiste zekering zal het circuit onderbreken en alles regelt af te sluiten veroorzaken . Label uw of zekeringen , met inbegrip van degene die leidt naar de centrale airco unit , voor een snelle uitschakeling in geval van nood .
Overwegingen

Automaten zijn vaak gevestigd in kelders of andere afgelegen gebieden van het huis , wat betekent dat het enige tijd kan duren om veilig afsluiten van een airconditioner in een noodgeval. Het afsluiten van de AC-eenheid om de verspreiding van het vuur te voorkomen is alleen nuttig in gevallen van kleine , beheersbare branden . Grotere brand , of die beginnen te verspreiden via airconditioning of verwarming leidingen , zijn reden tot evacuatie .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002015956.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.