Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Wood Frame House Versterk voor aardbevingen

Hout - ingelijst woningen gelegen in gebieden die gevoelig zijn voor aardbevingen kan relatief veilig zijn, omdat de natuurlijke elasticiteit van het hout kan de structuur te zwaaien met de aarde . Maar als het huis is niet streng beveiligd te zijn stichting , kan het glijden en lijden fatale structurele schade of zelfs instorten. Het allerbelangrijkste wat je kunt doen om uw houten frame huis zorgen overleeft een aardbeving is om ervoor te zorgen dat het is stevig gebonden aan de stichting. Wat je nodig hebt
5/8-inch uitbreiding ankerbouten
Handheld boor
1/2-and 5/8-inch hout en metselwerk Bits Staal verankeringsriemen
Steel punthaken
metselwerk en hout bouten
1/2-inch exterieur multiplex
2-bij - 2 inch vierkant plat stalen ringen
cirkelzaag
Toon meer instructies
1

Vul uw kruipruimte of kelder en inspecteer het metselwerk fundering en houten dorpel platen waarop het huis rust . Kijk voor afbrokkelende metselwerk en verrot hout . Deze moeten worden gerepareerd of vervangen voor iets anders te doen. Als het metselwerk en hout zijn geluid, uiterlijk voor anker bouten die de houten dorpel plaat te bevestigen aan het metselwerk stichting. Deze bouten moeten minstens 1/2-inch in diameter , afstand minder dan 6 meter uit elkaar en mogen niet streng geroest . Anders moeten ze worden vervangen . Kopen van 2

Installeer nieuwe ankers , indien nodig, om de drempel vast te zetten aan de stichting. Gebruik een handboor een 5/8-inch gat doorboren de dorpel plaat en ongeveer 5 centimeter in het metselwerk stichting. Installeer een 2-bij - 2 inch vierkante stalen plaat ring op de vensterbank plaat , plaatst u een 5/8-inch expansie anker bout door de ring in het gat en draai de bout met een sleutel . Beveiligde perimeter planken en balken aan de dorpel plaat met punthaken genageld of geschroefd in plaats op elke derde dwarsbalk .

Anker
3 het huis van de zijkant als je niet over voldoende hoofdruimte te boren hebben via de dorpel plaat . Gebruik stalen haakse band ankers of stalen hoeken die ongeveer een meter in lengte. Boor 1/2-inch gaten door het ijzer , twee aan elk uiteinde . Boor 1/2-inch gaten in de zijkant van een dragende balk vervolgens in de zijkant van het metselwerk stichting. Trek de riem anker of hoekijzer aan de stichting muur met metselwerk bouten en gebruiken regelmatig bouten aan het andere uiteinde op de draagbalk te beveiligen . Installeer een anker band in elke balk . Verschillende bedrijven maken staalplaten voor verankering dorpelplaten stichtingen als je geen speling te ankerbouten installeren. Installeer deze stalen platen , volgens de instructies van de fabrikant .
4

Versterken " kreupele muren , " 3 - meter hoge , houten frame muren die een kruipruimte onder het huis te creëren . Dit zijn een zwak structuurelement aardbevingen en moeten worden versterkt om instorting te voorkomen . Als de kreupele muren niet zijn bevestigd aan de fundering funderingen , installeren ankerbouten zoals beschreven in Stap 2 . Anders snijd 1/2-inch buitenkant multiplex platen op de hoogte van de kreupele muur passen en spijker de multiplex op de bouten , header en voettekst van de kreupele muur. Je moet minstens 50 procent van de kreupele muur met multiplex. Snijd 2 - inch gaten in de multiplex bij elke stud overspanning , een buurt van de top en de andere in de buurt van de bodem , zodat vocht kan ontsnappen .

Hoe Fix Frozen Dak Riool Vents

Uw dak riool vent brengt lucht in de leidingen die afval uit te voeren van uw huis. De vent is in het algemeen tot 10 centimeter lang uit het dak en komt meestal boven waar de badkamer zich bevindt . In de winter , kan sneeuw en ijs de opening te blokkeren , waardoor het te bevriezen. Het resultaat is dat riool gas uit kan lekken in je huis in plaats van naar beneden de pijpen waar het thuishoort.

Meer dan ooit