Huis Tuin

Huis Tuin

Problemen met een Vanguard Gate Dat werkt niet

Vanguard poorten zijn een lijn van aluminium poorten geproduceerd door Vanguard aluminium hekken zijn hekwerk en beveiligingsproducten aan te vullen . Vanguard poorten komen in een waaier van standaard maten en speciale aangepaste afmetingen . De installatie is ook standaard en volgt conventionele poort installatie stappen . Vanguard produceert geen automatische poorten , die het risico van mechanische of elektrische storing voorkomt . Echter , kunnen problemen met de installatie veroorzaken een Vanguard poort naar de opening stoppen , sluiten of juist vergrendelen . Als u een probleem ziet , behandelt u het probleem om precies te bepalen wat er mis is met de poort alvorens of het zoeken van reparaties. Wat je
Meetlint
schroevendraaier
inbussleutel
Vanguard installatiehandleiding
Toon meer instructies nodig
1

Onderzoek scharnieren van de poort om ervoor te zorgen dat deze aan de betreffende zijde van de poort zijn geïnstalleerd . Het omkeren van de scharnieren zal de keren dat de poort opent .

Meet 2 de afstand tussen de bovenste en onderste rails , of horizontale leden , van de poort en de poort scharnieren . Volgens Vanguard dient de scharnieren niet geïnstalleerd meer dan 6 cm boven of onder de onderste en bovenste rails , respectievelijk . Scharnieren die te dicht bij het ​​centrum van de poort zijn kan het voorkomen dat swingende vrij toegankelijk .
3

Verwijder de plastic doppen voor de scharnieren door nieuwsgierige hen naar boven voorzichtig met een schroevendraaier . Pas de spanning schroeven in de poort scharnieren door ze lichtjes en een poging om de poort te bedienen . Probeer de spanning schroeven in beide richtingen voor alle van de getroffen scharnieren op de juiste scharnier spanning instelling bepalen .

Verwijder de 4 de set schroeven die houd de poort scharnieren samen met een inbussleutel . Controleer de binnenzijde van de scharnieren voor vuil of gebroken veren . Puin in de scharnieren kan ze op te sluiten , terwijl een gebroken veer zal de poort verhinderen swingende dicht achter je.
5

Vergelijk de klink poort naar het beeld van een vergrendeling in de Vanguard installatiehandleiding voor uw poort . Controleer op onjuiste klink montage en installatie , die de oorzaak van een poort die niet zal blijven vergrendeld kan zijn .

Richting van Water Drains

De richting van het water in het riool blijft een eeuwenoude discussie over de krachten van de natuur versus gewoon oud toeval . De voortdurende beweging van de aarde in de ruimte beïnvloedt water stroomt op verschillende manieren, afhankelijk van de grootte van het getroffen gebied . Deze effecten kunnen anders uit te spelen in een badkamer waterafvoer in tegenstelling tot een grote orkaan. Corio

Meer dan ooit