Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Hoe kan ik een beugel Barricade Hang op een Doorway

Het verstrekken van een extra maatregel van veiligheid terwijl u in uw huis kan zo simpel zijn als het installeren van een paar barricade bout haken in uw deuropening . De beugels zijn tegenover elkaar aangebracht op de verticale structurele delen van het kozijn in het huis . De bout kan een simpel stuk hout op lengte gesneden en dwars over de beugels . Zelfs als een indringer compromissen uw gewone deur op slot , kan de barricade bout gewoon blijven ze waar ze horen - aan de andere kant van de deur . Wat je nodig hebt
Variabele snelheid boormachine
1/8 inch boor
schroefwerk
Meetlint
Lumber
Hand of cirkelzaag
Meer tonen instructies
1

Houd een van de barricade beugels ongeveer halverwege de verticale portierbekleding aan de ene kant van de deuropening , zodat het open uiteinde van de beugel naar boven is gericht . Schuif de beugel omhoog of omlaag iets als nodig zodat een bout of board geplaatst over de beugels van de deurknop of nachtslot set zal niet interfereren met haar standpunt. Kopen van 2

Mark door de schroefgaten in de beugel en op de portierbekleding met een potlood . Boor een achtste -inch piloot gaten door de merken en in de framing leden van het kozijn achter de bekleding .

Houd 3 de beugel aan de portierbekleding weer . Lijn de montagegaten in een lijn met de eerder geboorde piloot gaten . Begin elke bevestigingsschroef met de hand. Eindig rijden in de schroeven met een variabele snelheid boormachine met een Phillips bit geïnstalleerd .
4

Meet vanaf de vloer tot aan de onderkant van het net geïnstalleerd beugel met een meetlint . Meet vanaf de vloer op de portierbekleding aan de andere kant van de deuropening en maak een potlood merk . Installeer de resterende barricade beugel op dezelfde manier . De onderkant van de beugel moet op de potloodmarkering .
5

Meet de breedte tussen de twee geïnstalleerde beugels van de buitenranden van elke beugel . Voeg 4 inch tot deze meting . Transfer deze meting aan de stuk hout je zal gebruiken als een bout en snijd het op lengte met een zaag .

Plaats
6 het bord over de twee beugels totdat er een gelijke hoeveelheid overhang op elke bracket . Schuif de kaart naar beneden in de beugels totdat deze goed vastzit . Verwijder het bestuur om de deur te openen .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002015946.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.