Huis Tuin

Huis Tuin

Wat kan worden gebruikt in plaats van Rock Salt te smelten ijs op trottoirs

? Icy trottoirs kan een ernstig wintertijd probleem zijn, maar het gebruik van steenzout om zich te ontdoen van ijs kan zijn eigen soort van problemen te veroorzaken . Zout is de meest voorkomende manier om ijs te smelten , maar het zal leiden tot schade aan gras en andere planten . Het is ook niet effectief als de temperatuur dips veel onder de 20 graden Fahrenheit , plus tweemaal vereist evenveel steenzout naar dezelfde baan als andere deicers doen . Om deze redenen , veel mensen op zoek naar een alternatieve stof te smelten ijs . Gelukkig zijn er een aantal goede keuzes beschikbaar . Magnesium Chloride

Deze stof komt van nature en is zeer effectief als een deicer . Het kost meer dan steenzout , maar over het algemeen is minder duur dan andere oplossingen . Het werkt goed bij temperaturen zo koud minus 13 graden Fahrenheit en hoeft niet te worden gebruikt in grote hoeveelheden effectief zijn . Deze verbinding kan worden gevonden in vloeibare , vlok of pellet vormen . Het is veel milieuvriendelijker dan steenzout en is over het algemeen veilig voor huisdieren , planten en kinderen . Dit kan problemen veroorzaken bij gebruik op houten vloeren, schadelijk voor zowel de structurele integriteit van het dek en het bevorderen van ijsvorming door te helpen bij val vocht in de poriën van het hout .
Fertilizer

Dit mag alleen worden overwogen als noodoplossing voor het smelten stoep ijs. Meststof typisch ureum , dat is een effectieve ijs smeltmiddel , evenals bepaalde natuurlijke zouten , die ook bijdragen aan het proces . Maar wanneer gebruikt om ijs te smelten , worden de bedragen overweldigend voor nabijgelegen planten. Loof en de wortel tot schade kan leiden , en uiteindelijk blootgesteld planten zijn kans om te sterven . Een ander probleem is dat de fosfor en stikstof uit de mest uiteindelijk worden weggespoeld omdat de bevroren grond hen niet kan absorberen , waardoor deze elementen aan de lokale beken, rivieren , vijvers en meren vervuilen .

Acetate

Er zijn verschillende soorten van acetaat deicers die kunnen worden verkocht als ofwel vloeistoffen of in droge vorm : kaliumacetaat , calcium- magnesium- acetaat en natriumacetaat . Deze organische verbindingen zijn zeer effectief voor het smelten stoep ijs evenals ijs in garages, beton veel , luchthavens en ecologisch kwetsbare gebieden . Ze zijn zeer milieuvriendelijk en breken bijna volledig zonder dat het soort problemen vinden in vele andere soorten van deicers . Acetaten neiging om heel duur te zijn .
Calciumchloride

deicer is gebruikt voor meer dan 100 jaar en komt van nature voor in sommige ondergrondse wateren. Het water wordt gebracht en gedroogd in een verfijnd product , waardoor deze verbinding om duurder dan zout of magnesiumchloride zijn. Het zal het ijs smelten van trottoirs en andere oppervlakken bij temperaturen tot min 25 graden Celsius , waardoor het nuttiger dan veel deicers . Het heeft een aantal van dezelfde problemen als zout en niet zo gemakkelijk op het milieu sommige producten . Calciumchloride , echter , is betaalbaar en werkt goed in de meeste situaties .

Hoe te Sleet Ice Clear op de oprit

Een winterse mix van regen en sneeuw , ook wel bekend als ijzel , schept gevaarlijke omstandigheden voor wegen en opritten . Clearing ijzel vanaf de oprit voorkomt dikke platen van ijsvorming . Huiseigenaren kunnen ijzel verwijderen met een combinatie van eenvoudige hulpmiddelen , gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen en fysieke arbeid . Waar mogelijk , de voorbereiding van uw oprit door ver

Meer dan ooit