Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Welke apparaat moet u op eigen Breaker

? Deel van het hebben van een veilige en efficiënte thuis elektrische systeem beschermt bepaalde apparaten met hun eigen stroomonderbreker . Dit soort ontwerp is bekend als een aparte groep . Terwijl de National Electrical Code ( NEC ) vereist bepaalde apparaten om op hun eigen circuit , er zijn momenten waarop het is raadzaam om andere toestellen te plaatsen op hun eigen circuit , hoewel het niet nodig is. Hoge Wattage 120 - Volt apparaten

Elk apparaat dat een groot aantal watt gebruikt moet worden op zijn eigen circuit . Voor een 20 - amp circuit op 120 volt , het maximale wattage dat circuit kan verwerken is 2400 . Echter, de aanbevolen " safe load " voor elke standaard circuit is een totaal vermogen van 80 procent van de capaciteit van het circuit . Bijvoorbeeld , de toelaatbare belasting voor een 20 - amp circuit is 1.920 watt ( 2.400 x 0,8 = 1.920 ) . Het is veilig om te veronderstellen dat een 1500 -watt belasting of meer een eigen circuit , ook wel bekend als een individuele tak circuit moet hebben . Een 120 - volt plint heater is een goed voorbeeld . Veel apparaten zullen een speciaal circuit nodig , dus check de handleiding voordat u een nieuw apparaat .
240 volt apparaten

Elke 240 - volt apparaat moet zijn eigen circuit . Deze soorten apparaten speciale stekkers of verbindingen die niet kunnen worden gebruikt met standaard 120 volt stopcontacten . , 40 - - of 50 - amp 240 volt circuit naargelang de energiebehoefte van het apparaat , kan het 30 nodig . Elektrische ovens , drogers , boilers en warmtepompen zijn allemaal 240 - volt apparaten die hun eigen speciale circuit nodig .
Koelkast

Hoewel de NEC niet vereisen een aparte groep voor de koelkast , is het een goed idee om het te wijden . Koelkasten kunnen veel energie gebruiken en ze zullen efficiënter werken en gaan langer mee als ze een eigen voeding . Zelfs als een koelkast vereist slechts een 15 - amp circuit , is het een goed idee om een ​​20 - amp circuit voor een betere werking.
Uitzonderingen voor gastoestellen

gastoestellen die alleen stroom nodig voor een vonk of voorgerecht , zoals een gas oven of wasdroger, kan een circuit te delen . Deze toestellen zullen een 120 - volt stopcontact hebben en stekkerverbinding . Bijvoorbeeld kan een gas droger gelegen naast een elektrische wasmachine een schakeling delen . De macht eisen van het gastoestel zijn zo laag dat de belasting is te verwaarlozen .
Small Appliance Circuits

De NEC vereist een minimum van twee speciale kleine apparaat circuits voor de aanrecht in de keuken gebieden . Deze circuits stroom leveren aan kleine apparaten zoals broodroosters , mixers , blenders en keukenmachines . Daarnaast moet een specifiek circuit elke wastafel of gootsteen, inclusief de badkamer en wasruimte dienen. In al deze gevallen moet het circuit een grond - aardlekschakelaar ( FI ) - beschermde circuit .
Extra Dedicated Circuits

Naast de genoemde toestellen , de volgende toestellen hebben een speciaal circuit: verwarming , carter pompen , waterpompen , bubbelbaden en garagedeur openers . Dedicated circuits voor garbage ontdoeners en microgolven vaak worden aanbevolen en kan door lokale code nodig . Als u vragen heeft of een toestel heeft zijn eigen circuit , raadpleeg dan een erkende elektricien .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002015941.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.