Huis Tuin

Huis Tuin

Zaklamp Bulb Vergelijkingen

Een zaklamp is een handig product om in huis te hebben . De doeltreffendheid van de zaklamp is afhankelijk van de lamp , en er zijn verschillende soorten zaklamp lampen beschikbaar . Elk van de verschillende soorten is nuttig en bruikbaar , maar elk heeft iets andere kwaliteiten - zo kan men meer geschikt voor u zijn dan de anderen , op basis van wat je denkt dat je de zaklamp voor nodig . Gloeilamp

Gloeilampen voor een zaklamp werk net als degene die je zou gebruiken voor een lamp in uw huis. Er is een dunne gloeidraad binnenkant van de bol . Een elektrische stroom loopt door de gloeidraad , waardoor het gloeien . De binnenkant van de lamp is gevuld met argon en /of stikstof of , in het geval van een kleine lamp kan een vacuüm plaats van gas hebben . Deze bollen zijn handig en makkelijk te vinden , omdat ze in gebruik en de productie al meer dan 100 jaar . Echter , de gloeidraad is gevoelig voor breken bij een val , en zal breken op zijn eigen loop van de tijd is van normaal gebruik .
Xenon

De bouw van een xenon lamp is als dat van een gloeilamp met een dunne gloeidraad vervat in een glazen bol gevuld met een gas . Echter , het gas in de lamp xenon in plaats van argon of stikstof . Xenon is een inert , niet-reactief gas . Deze lampen gaan langer mee dan traditionele gloeilampen en de xenon gas zorgt niet alleen voor een helderder licht dan traditionele gloeilampen , maar het gas houdt de binnenkant van de bol clean .
Halogeen

Halogeenlampen dezelfde wijze werken ook aan gloeilampen , maar hebben een paar belangrijke verschillen . Deze bollen zijn gevuld met een halogeengas dan stikstof of argon . De gloeidraad is gemaakt van wolfraam . De gloeidraad degradeert , zoals in een gloeilamp , maar het omringende gas geeft de wolfraam materiaal terug naar het filament , die versterkt en maakt het meer dan een gloeilamp duren. Deze bollen zijn erg helder, maar ook erg warm en kan daarom enigszins gevaarlijk zijn .
LED

Light - emitting diode, of LED-lampen , zijn erg lang - blijvend . Voor zaklampen , deze lampen hebben kortere , zachter balken dan de andere opties , die problematisch kan zijn omdat ze geen helderheid . Zij hebben echter geen gas in de lamp en geen filamenten die kan worden beschadigd door een val , en dus een meer duurzame optie . Ze kunnen ook tientallen jaren duren in vergelijking met een gemiddelde van 1.000 uur voor een traditionele gloeilamp , en een batterij voor een LED-lamp gaat 10 keer langer dan een voor een gloeilamp .

Hoe te Oven Gas Lekken Problemen

Aardgas ovens behoren tot de meest indringende keukenapparatuur in gebruik thuis , vereerd voor hun snelle voorverwarming tijden en zelfs koken . Maar aardgas is zeer brandbaar , waardoor het potentieel gevaarlijk in de woning onder bepaalde voorwaarden . Een gaslek is het meest gemakkelijk te herkennen aan de geur - een rotte eieren geur vanwege de zwavel geurstoffen dat aardgas providers zijn ve

Meer dan ooit