Huis Tuin

Huis Tuin

Tijdelijke Move Checklist

Een tijdelijke verhuizing kan het gevolg zijn van een korte - termijn baan opdracht , grote huishoudelijke reparaties , educatieve gelegenheid of als een seizoensgebonden verandering van het klimaat . Terwijl u alleen voor een korte tijd kan worden gegaan , zijn er problemen die moeten worden aangepakt om de veiligheid en beveiliging van uw huis te waarborgen, terwijl u weg bent . Details zoals verlichting timers , het annuleren van papier levering , het doorsturen van e-mail , het herprogrammeren van de thermostaat en het zorgen voor gazon onderhoud geeft het uiterlijk van een bewoonde woning en helpt het behoud van het huis tot uw terugkeer . Communications

Schakel telefoon bellen, en programmeert het antwoordapparaat op te pikken na een paar ringen . Een onbeantwoorde telefoon kan boeven vertellen het huis is onbewoond. Indien mogelijk, wordt verzocht uw huis nummer naar een mobiele telefoon of tijdelijke vaste lijn. Forward mail of vragen dat het op het postkantoor worden gehouden tot uw terugkeer .
Services

Zorgen diensten zoals schoonmaken van het zwembad , gazon onderhoud en buiten ongediertebestrijding blijven tijdens uw afwezigheid. Schoonmaak diensten moeten blijven zoals ze regelmatig de status controle van de woning kan bieden en dingen vers voor uw terugkeer te houden . Bezorging van de krant moet worden geannuleerd of opgeschort tot uw terugkeer .
Utilities

Schakel watervoorziening kleppen voor wastafels, toiletten , de vaatwasser en kleding wasmachine . Deze lijnen worden onderworpen aan een constante waterdruk en kan uw huis overspoelen als ze barsten . Thermostaten voor verwarming en koeling systemen moeten worden aangepast tot een niveau dat een lege ruimte aan te passen . Draai niet koelsystemen uit, zoals blootstelling aan hitte en hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schade . Zet de boiler .
Beveiligingsupdate voor

Adviseer uw home- security monitoring bedrijf over uw plannen . Zet uw wekker voor vertrek , en vragen dat het huis schoonmakers resetten bij vertrek. Timers kunnen licht aan te sturen in uw huis en geven de indruk dat iemand thuis is . Zorg ervoor dat gordijnen of lamellen te sluiten om te voorkomen dat criminelen van het zien van binnenuit. Haal de stekker van de automatische garagedeur opener en zet de deur met een hangslot , indien mogelijk. Als een voertuig achter zal worden overgelaten , parkeer in de garage en sluit de deuren .
Financie-en Assurantiewezen

Omdat je niet permanent de adres veranderen op controle-, spaar-en andere financiële rekeningen , zorg ervoor dat elke instelling van uw plannen op de hoogte. Een plotselinge vlaag van out - of-town op uw rekening kan bescherming tegen fraude of een bevriezing van uw account te activeren. Neem contact op met uw autoverzekering provider om ervoor te zorgen u de juiste dekking als u woonachtig bent in een andere staat of land .
Bederfelijke

Duidelijk uit de koelkast en vriezer , schoon en haal ze er . Zorg ervoor dat u vervreemden of inpakken al het voedsel in de bijkeuken of kasten .
Persoonlijke

Vertel uw arts over uw verhuizing en vragen over bellen in herhaalrecepten naar een apotheek in de buurt van uw tijdelijke thuis . Als u verhuist naar een andere staat , kan dit niet mogelijk zijn . Maak een pakket dat verzekeringsgegevens , medische geschiedenis en contactadressen in noodgevallen omvat . Totdat je vrienden te maken in de nieuwe locatie , moet u rekenen op de hulp van vreemden in een noodsituatie. Adviseren buren van uw plannen , zodat ze verdachte activiteiten bij u thuis kan controleren .

Brandwerende Garage Normen

Voor de jaren 1950 , een huis kan een carport die eraan verbonden zijn . Na de jaren 1950 en 1960 , garages gemeengoed werd toevoegingen aan nieuwe woningen. Vanwege zorgen over mensen bloot te stellen aan licht ontvlambare brandstoffen of schadelijke gassen uit voertuigen en andere artikelen in de regel binnen gehouden van hen , garages werden onderworpen aan meer beperkende codes dan de rest van

Meer dan ooit