Huis Tuin

Huis Tuin

American Safety Floor Coating

The American Safety Floor Coating System werd ontwikkeld voor het leger meer dan 40 jaar geleden . Voor het eerst werd gebruikt door de marine op de dekken van slagschepen en vliegdekschepen om personeel te voorkomen uitglijden en vallen op de natte dekken . De American Safety Floor Coating is zo moeilijk het kan verdragen de herhaalde "gecontroleerde crashes " van F - 14 Tomcat strijders en hun 1800 -graden uitlaat pluimen . Het zal elk misbruik je het kon om onderwerpen op uw garage vloer of betonnen terras weerstaan. Zand Paint Versus American Safety Floor Coating

Het probleem met een zand -in- lak antislip afwerking is dat het niet goed te staan ​​bij gebruik in gebieden met veel verkeer . Zand in lakkleuren kan de impact van bijtende chemicaliën niet verdragen en hebben een algemene levensverwachting van zes tot negen maanden . De American Safety Floor Coating , aan de andere kant , is ontworpen om het effect van bijtende chemicaliën te weerstaan ​​, staan ​​onder zware verkeer , en de laatste vijf tot zes keer langer dan zand -in- lakkleuren . De American Safety Floor Coating System is niet duurder te passen dan het zand -in- lakkleuren op $ 2 tot $ 3 per vierkante meter .
Etsen

Voor het aanbrengen de PS - 100 WB primer om nieuwe ( volledig uitgehard ) of oude beton , reinig het oppervlak met een zuur etsen oplossing . Zorg ervoor dat de ondergrond vrij van alle olie of vet alvorens de zure spoeling , omdat het zuur niet goed reageert met het beton in de aanwezigheid van olie of vet . Gebruik een chemische ontvetter om de olie en vet aanslag te verwijderen . De etsen oplossing kan worden aangebracht met een stijve borstel , daarna gewassen met een hogedrukreiniger . Zorg ervoor dat u dragen rubberen laarzen , beschermende kleding en oogbescherming bij het werken met het zuur etsen oplossing .
PS - 100 WB Primer

De American Safety Floor coating systeem kan worden toegepast op nieuwe ( volledig uitgehard ) betonnen vloeren , betonnen vloeren leeftijd , eerder geschilderde betonnen vloeren en houten vloeren . Het maakt niet uit wat voor soort grond je solliciteert de finish ook de aanvraagprocedure begint met rollen op een jas van de PS - 100 primer . De primer is een twee - componenten epoxy je samen en roll mix op de vloer met behulp van een korte dutje roller . De toplaag kan worden toegepast nadat de primer is ingesteld voor een minimum van zes uur bij een temperatuur van 70 graden Celsius of hoger .
Aflak

De aflak van de Amerikaanse veiligheid Floor Coating wordt toegepast als op elke verdieping verf wordt aangebracht , met een medium - dutje roller . In tegenstelling tot latex verf , die droogt in een paar uur , de Amerikaanse veiligheid Floor Coating vereist 12 uur tussen de lagen en een laatste 24 uur goed drogen na de laatste laag voor het blootstellen van het oppervlak van zwaar verkeer .

How to Get Rid van Ijs op een betonnen oprit

Tijdens de koude winter , een deken van vers gevallen sneeuw dekt uw tuin , trottoirs en oprit . Onder de sneeuw vaak verbergt een laag ijs die gevaarlijk uitglijden veroorzaakt en valt. Leeftijd van uw betonnen oprit s bepaalt de wijze van ijs te verwijderen. Oudere opritten profiteren van een aantal remedies die nieuwe driveways.Things U sneeuwblazer of schop Rotszout Ureum Balanced meststof

Meer dan ooit