Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een evacuatieplan aanmaken

In een noodsituatie telt elke seconde en een coherente evacuatie planminimizes verwarring , chaos en angst . Steden in gebieden wherehurricanes , aardbevingen , overstromingen en bosbranden zijn waarschijnlijk contingencyplans in plaats te gaan met deze ernstige incidenten. Urban areasare ook de ontwikkeling van scenario's in het geval van een terroristische aanslag , withcoordinated inspanningen tussen politie, hulpverleners , doorvoer andlocal autoriteiten . Zorg ervoor dat uw gemeenschap heeft een solide plan op zijn plaats . Instructies jaar ALGEMENE bereidheid
1

Lees 464 Formuleer een noodplan voor het gezin en krijg je eigen familie voorbereid . Kopen van 2

Blader door de Federal Emergency Management Agency website ( FEMA . gov ) . FEMA beschrijft hoe voor te bereiden op vrijwel elk type natuurramp en specifieke maatregelen te nemen in het kielzog van een, zoals hoe om besmet water te behandelen. Ready.gov bevat informatie over de juiste reactie op specifieke gevaren , met inbegrip van biologische , chemische , radioactieve en nucleaire bedreigingen .
3

Get ramp - paraatheid training met het Amerikaanse Rode Kruis ( redcross.org ) over onderwerpen als elementaire eerste hulp en wat te doen als een medisch antwoord wordt vertraagd . Proefprogramma's zijn aan de gang om leraren basisopleiding EHBO evenals trein werkers in de gezondheidszorg op de juiste decontaminatieprocedures geven in het geval van een biologische oorlogvoering ( zoals miltvuur of saran ) aanval .
In uw buurt
Goedkope 4

Houd uw lijst met bewoners stroom met telefoonnummers, e - mailadressen en vaardigheden die nuttig zijn in geval van nood zou zijn ( zie 389 Set Up een buurtwacht ) .
5

Maak een buurt noodplan . Bespreek het volgende : Biersteker

Zorg 6 ervoor dat je een goede kaart en zijn bekend met evacuatieroutes . Plan een back-up route in geval wegen geblokkeerd zijn.

Vorherige Seite No
Is Onder het Trappenhuis een goede plek in een Tornado

? Tornados zijn krachtig, hevige stormen die windsnelheden tot 300 mijl per uur kunnen hebben en kan in elke staat , vooral die ten oosten van de Rocky Mountains . Het grootste gevaar voor mensen is de dreiging van rondvliegend puin . Hoewel geen onderdak biedt gegarandeerde veiligheid van een tornado , op verschillende plaatsen , waaronder onder trappenhuizen , bieden de beste kans van voorkomen

Meer dan ooit