Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te bereiden op een Flood

Als u in een hoog overstromingsrisico gebied leven , persoonlijke voorbereiding is de sleutel tot het vermijden ramp . Neem stevige stappen vooruit van de tijd om de veiligheid van uw gezin te garanderen en het minimaliseren van het verlies van eigendommen , zelfs wanneer de overstromingen komen lappen voor de deur. Door het volgen van deze lijst van waterveiligheid tips , zal uw gezin en huis klaar zijn wanneer wateren beginnen te stijgen . Instructies
Voordat een Flood Strikes
1

Bel uw plaatselijke " Amerikaanse Rode Kruis " kantoor om uw huis overstromingsrisico beoordelen . Kopen van 2

Samen een supply kit inclusief batterij - aangedreven zaklampen en radio , eerste hulp en medicijnen , regenkleding en warme kleding , slaapzakken of beddengoed , enkele dagen ter waarde van conserven en gebotteld water , en alle andere persoonlijke items je moet hebben voor de gezondheid en veiligheid .

Goedkope 3

Vorm een ​​noodsituatie met het gezin /evacuatieplan . Zorg ervoor dat iedereen weet waar te gaan in het geval van een waarschuwingssysteem voor overstromingen . Maak een lijst van die plaatsen waar je kon gaan - huizen van familie of vrienden , schuilplaatsen of andere veilige openbare gebouwen op hogere grond . Zorg voor elk gezinslid met een schriftelijke lijst van de locaties en telefoonnummers , bij voorkeur in volgorde , van de eerste tot laatste redmiddel.
4

Neem contact op met uw verzekeringsagent over het al dan niet overstroming verzekering is beschikbaar voor uw thuis . Raadpleeg een deskundige bij het ​​maken van overstroming verzekering beslissingen .
5

Verhoog uw boiler , oven en elektrische paneel om schade te minimaliseren als ze in overstromingsgevoelige gebieden van uw huis .

Tijdens een Hitte of waarschuwing
6

Vul gas tank van uw auto bij de eerste verdenking van overstromingen productie weer of voorwaarden . Het zal een weekendje weg, als de tijd komt .
7

Beweeg wat meubels en kostbaarheden je kunt om de hoogste verdieping van het huis , of bij enkele huizen met een verdieping , ze verhogen van de grond zo veel mogelijk . Doe dit bij het begin van een overstroming horloge.

Blijf
8 afgestemd op de lokale televisie en radio voor constante updates over de weersverwachting , overstroming niveau , en horloges en waarschuwingen . Neem alle adviezen en waarschuwingen serieus .
9

evacueren naar hoger gelegen grond zodra een overstroming waarschuwing wordt afgegeven . Volg uw familie evacuatieplan terwijl het vermijden van de waterwegen ten koste van alles . Rijdt niet in stilstaand water en uw auto onmiddellijk te verlaten als het kraam in water. Zoek naar hoge , droge grond , en krijg er zo snel mogelijk !

Brandoefening activeringsprocedures

brandoefeningen worden geplande activiteiten om de evacuatie en noodhulp meldsystemen van een faciliteit te testen. Ze worden vaak uitgevoerd op scholen , ziekenhuizen , slaapzalen , werkplaatsen en grote installaties . Brandmelders worden geactiveerd en alle bewoners van het gebouw moeten evacueren op een ordelijke manier . Houd Emergency Personnel Voordat u begint met een brandoefening , moete

Meer dan ooit