Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te ontsnappen uit een brandend gebouw

Meer dan 800 branden staking residentiële gebouwen en woningen elke dag in de Verenigde Staten . Deze branden veroorzaken een gemiddelde van 6.500 doden , de helft uit kinderen en ouderen . Ontsnappen uit een brandend gebouw vereist een zorgvuldige planning om de paniek en verwarring die leiden tot beknelling te voorkomen . Instructies
1

Bereid je voor op de mogelijkheid van een brand . Jaarlijks controleren brandmelders . Plan twee vluchtwegen vanuit elke kamer in het gebouw : de deur die u normaal gebruikt en een extra deur of raam kopen van 2

Onderzoek je ontsnappingsroute voor obstakels . . Als uw gebouw bevat veiligheid bars , moeten de balken worden voorzien van een quick release vergrendeling , waarvoor geen gereedschap te bedienen.
3

Crawl om naar de uitgang dodelijke rook inademen te voorkomen .
Goedkope 4

Raak alle deuren voordat u ze opent op uw vluchtweg. Als een deur warm aanvoelt , neem een alternatieve route als het beschikbaar is . Als de hete deur is uw enige middel om te ontsnappen , opent het een scheur en voor te bereiden om het te sluiten als je vlammen geconfronteerd .
5

Neem een ​​brandtrap plan voor zuigelingen en jonge kinderen. Als u een venster exit , lagere kinderen voordat je jezelf verlagen. U moet benadrukken om oudere kinderen moeten ze het gebouw in plaats van te verbergen in de kast of onder het bed te verlaten.
6

Bepaal een ontmoetingsplaats buiten het gebouw . Dit is vooral belangrijk in huis branden . Je mag niet opnieuw in een brandend gebouw onder alle omstandigheden. Het maken van speciale plannen voor degenen die helpen het verlaten van het gebouw nodig vermindert de verleiding om naar binnen te keren om te zoeken naar anderen.
7

Weersta de drang om een lift te gebruiken om een ​​multi - verdiepingen tellende gebouw te verlaten. De lift kon stoppen op de vloer in brand , of kon kraam tussen de verdiepingen . Maak uzelf vertrouwd met de gangen , uitgangen en lobby van het gebouw, zodat u kunt kruipen naar de dichtstbijzijnde uitgang in het donker.

Veilige plaatsen om te wonen in de tijd van veranderingen

In tijden van grote veranderingen , ongeacht of ze deel uitmaken van je persoonlijke leven , betrekken het politieke klimaat van een land , of zijn nodig omdat van een natuurramp , het meest belangrijke ding om te vinden is een oase . Misschien is je leven verandert als gevolg van een nieuwe baan of relatie , en is dus in het proces van een positieve verandering . Welke grote verandert je leven ne

Meer dan ooit