Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te springen uit een dak

Of je probeert om een ​​brand te ontsnappen of indruk op je vrienden met een flitsende fysieke prestatie, springen van een dak is lastige zaak . Het vergt oefening om het veilig te doen , en zelfs de praktijk draagt ​​risico's . Instructies
1

Spring van het laagste punt van het dak . In plaats van het nemen van een sprong van een gevel of spits , op zoek naar een vlakke ondergrond met een duidelijk zicht op de grond . Kopen van 2

Kijk voor een gewatteerde gebied te vallen . Het maakt niet uit of u kiest voor een pluizige stukje gras of een rij van struiken . Elk object dat een val kan breken is een verstandige keuze .
3

Draag rubberen zolen wegglijden voortijdig te houden . Hoewel er misschien niet altijd tijd zijn, moet je zeker overwegen non - slip schoenen als je moet springen van een dak. Je hebt tijd nodig om je afkomst te bereiden , indien mogelijk.
4

Oefen de sprong en roll techniek om het breken van enkels of schade aan andere gewrichten te voorkomen . Als je de grond nadert, moet u uw voeten te houden alsof je om te landen op je voeten , maar in plaats van verstijving je benen , rollen naar uw kant en weg van het huis .
5

Be beschikbaar voor degenen die achter u te helpen. Als je de eerste te springen van het dak en je veilig aan de grond , anderen proberen te praten door het proces . Probeer niet om iemand te vangen . De kracht van het dalende gewicht kan je ernstig verwonden .

Alarm Procedures & Fire Evacuatie Checklist

De tijd om voor te bereiden op een noodsituatie is ruim van tevoren van een brand of het weer noodsituatie. Elk lid van het gezin nodig heeft om alarm procedures, die het vuur evacuatie route vanuit elke kamer in het huis horen weten . Een goed voorbereide familie houdt een brandoefening meerdere keren per jaar , zodat elk lid van de familie weet waar te gaan om veilig te zijn in geval van nood .

Meer dan ooit