Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik iemand in een brandend gebouw redden

Je weet nooit wanneer of waar een brand zal beginnen . Er zijn procedures te volgen als je jezelf of iemand anders in een brandend gebouw te vinden. Wees voorzichtig en bewust van wat er om je heen gebeurt wanneer u probeert om iemand bij een brand te redden en volg deze stappen om iemand in een brandend gebouw te redden . Instructies
1

911 . Vind de dichtstbijzijnde telefoon en bel uw lokale hulpdiensten . Verwittig de brandweer zo snel mogelijk, want de brandweer zijn het best uitgerust om branden te verwerken . Als je je een weg door het vuur oproep uit voor alle anderen die kunnen worden in het vuur ook. Wacht niet langer in contact opneemt met de hulpdiensten.

Blijf Pagina 2 dicht bij de grond . Rook is giftig en kan je doden . Blijf zo ver van de rook mogelijk . Als het mogelijk is zet een vochtige doek om je mond en neus . Dit zal het gemakkelijker maken om te ademen als je je een weg bewegen door het brandende gebouw .
3

Touch deuren met de rug van je hand . Wanneer u bij een gesloten deur alleen de achterkant van je hand . Uw palm is zeer gevoelig en kan zeer gemakkelijk verbranden. Als een deur voelt warm aan , doe dan niet open. Proberen om een alternatieve route te vinden . Houd deuren geopend nadat ze te openen . Dit zal het gemakkelijker maken voor de brandweer om door het gebouw .
4

snel door het brandende gebouw . Ga verder naar de dichtstbijzijnde trap . Bewegen veilig en snel naar beneden naar de eerste verdieping en het gebouw. Ga niet op verdiepingen in een brandend gebouw . Pak iemand je ziet en elkaar blijven dicht . Gebruik nooit liften wanneer u probeert om een ​​persoon te redden in een brandend gebouw .
5

Wees uiterst voorzichtig . Branden zijn gevaarlijk. Nadat u de persoon die u probeert te redden hebben gevonden , komen uit het gebouw zo snel mogelijk . Never go back in een brandend gebouw .

Hoe te ontsnappen uit een huis in brand

Brand kan optreden om vele redenen , van defecte elektrische bedrading , om kachels links en kaarsen achtergelaten brandende . Het is belangrijk om te leren hoe je een huis brand te ontsnappen , in het geval van deze ongelukkige type evenement. Doe zo veel planning en voorbereiding ruim van tevoren van ooit nodig om deze brandveiligheid vaardigheden te gebruiken en u en uw gezin veilig te houden .

Meer dan ooit