Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een Route van de Evacuatie Plan

Zodra een dreigende bedreiging voor uw huis wordt aangekondigd , is het te laat om te beginnen met het plannen van uw evacuatie route. Bedreigingen zoals orkanen , sneeuwstormen , overstromingen en bosbranden meestal gebeuren met weinig tot geen aandacht aan. Zo , het plannen van een evacuatie route vooraf van een bedreiging kunt u de tijd om te denken uit de mogelijke opties en alternatieven te onderzoeken . Een beetje pre-planning bespaart u tijd en eventueel uw leven . De volgende stappen bieden een eenvoudige checklist om u te helpen uw evacuatie route te plannen . Wat je nodig hebt
kaart
internettoegang
notebook of bindmiddel
Toon meer instructies
1

Evalueer mogelijke bedreigingen . Beschouw het gebied waarin u woont en onderzoeken mogelijke bedreigingen . Mensen die langs de Gulf Coast zal moeten orkanen , overstromingen en tornado's, waar, zoals zullen mensen die woont in Californië moeten bosbranden en aardbevingen overwegen overwegen . Het identificeren van de mogelijke bedreigingen zal u helpen betere beslissingen te nemen bij de planning van het evacuatieplan . Kopen van 2

Identificeer mogelijke evacuatie bestemmingen . Rekening houdend met de aard van de bedreigingen die u kunt tegenkomen , identificeren een aantal plaatsen die als een evacuatie bestemming zou kunnen dienen . Als je ooit hoeft te evacueren , weten waar je naartoe is net zo belangrijk als de evacuatie zelf . Overweeg bestemmingen die zich in verschillende gebieden en van verschillende afstanden . Omdat je niet weet uit welke richting het gevaar komt , moet je plannen voor verschillende scenario's hebben . Drie tot vier bestemmingen zal dienen dit doel .
3

Kaart evacuatieroutes . Met behulp van een kaart of het internet , in kaart gedetailleerde routebeschrijving naar elke bestemming . Zorg ervoor dat u zowel de schriftelijke instructies en een grafische kaart voor elke locatie omvatten . Plan alternatieve wegen , omleidingen en opties bij een file in het verkeer , afgesloten straat of andere obstakels die kunnen voorkomen op de primaire route. Markeer uw route op de kaart in het geel en alle plaatsvervangers routes in een moeilijke kleur om de kaart gemakkelijker tijdens een noodsituatie te begrijpen.
4

Schatting gas die nodig zijn in geval van evacuatie . Bij elke route , meet het aantal kilometers en bereken uw geschatte verbruik gas voor de route. Zorg ervoor dat u rekening te houden met de tijd doorgebracht zitten in het verkeer ook. Opraken van gas tijdens een evacuatie is een al te vaak voorkomend verschijnsel dat niet gemakkelijk is verholpen . Bij elke route , het internet gebruiken om benzinestation locaties die eventueel kan worden gebruikt tijdens een noodsituatie te identificeren.
5

Identificeer bestemming accommodaties. Vrienden en familie zijn geweldige plekken om te onderzoeken op mogelijke evacuatie bestemmingen . Als geen van beide mogelijk is , moet u kijken naar hotels , motels en andere verhuur. Nogmaals, op zoek naar een motel terwijl je evacueren is niet ideaal . Iedereen die heeft besloten om te evacueren is ook op zoek naar een hotel en ze zullen snel uitverkocht . Identificeer 3-4 accommodatie opties in elk evacuatie bestemming en omvatten contact informatie en een routebeschrijving als onderdeel van uw ontruimingsplan . Als u deze informatie kunt u vooraf bellen om te reserveren voordat je vertrekt.
6

Stel uw ontruimingsplan . Met behulp van een bindmiddel of notebook , monteren uw informatie in een enkele locatie . Gebruik tabbladen om de verschillende routes , hotel informatie en andere hulpdiensten informatie voor een gemakkelijke toegang te scheiden. Dit bindmiddel dient te worden opgeslagen op een gunstige locatie en regelmatig bijgewerkt .

Pennsylvania Eisen voor een Basement Egress

Kelders worden soms vergeten in huis veiligheidsplannen . Wanneer een huis heeft een kelder in Pennsylvania het moet voldoen aan de eisen van zowel de staat als de International Building Code voor een-en twee -Story Woningen . Deze eisen omvatten de minimumnormen voor kelder uitgang en nooduitgangen . Minimum Uitgangen Kelders gebruikt voor opslag vereisen twee exit paden wanneer de kelder is me

Meer dan ooit