Huis Tuin

Huis Tuin

Over Tornado Shelters

Een tornado is een bolvormige wind storm die zich ontwikkelt vanuit de basis van een cumulus wolk. Wanneer de lucht begint te draaien , raakt de grond , waardoor een trechter puin , doorgaans van een tornado . Tornado schuilplaatsen zijn een veilige manier om jezelf te beschermen in het geval van een Tornado raken of als een tornado waarschuwing wordt afgegeven in de omliggende gebieden . De feiten

Een tornado shelter is een ondergrondse schuilplaats gebruikt om mensen en dieren te beschermen tegen de destructieve gewoontes van een tornado . Omdat een tornado 's wind basis ligt iets boven de grond , wordt alles wat onder het maaiveld van de grond beschouwd als een veilige schuilplaats tornado . Het vinden van een veilige schuilplaats tornado is de veiligste manier om te rijden uit de storm .
Geografie

Tornado's komen het meest voor in de zuidelijke , noordelijke en midsections van de Verenigde Staten . Ze kunnen optreden in bijna elke andere locatie op de planeet behalve Antarctica . Tornado's ontstaan ​​wanneer de temperatuur verandert en de luchtdruk instabiel en een onweersbui begint te vormen . Tornado schuilplaatsen heersen in bijna elk huis in de buik of centrale deel van de Verenigde Staten , als een van de grootste en dodelijkste tornado's worden gerapporteerd en gedocumenteerd in dit gebied .
Features

Tornado schuilplaatsen hebben meestal geen ramen of open deuren . Een sloot of diep gat kan worden gebruikt als een tornado schuilplaats als men in een landelijk gebied waar er geen gebouwen . Typisch een deur naar de natuur is het minstens 6 meter van de grond of uit het asiel gebied zelf . Er is meestal een deur die hang van binnenuit in het geval een sterke tornado doet scheuren door het gebied , kan de deur worden vergrendeld om te voorkomen dat vuil de landing in het asiel. Tornado schuilplaatsen voorzien van een trappenhuis dat leidt naar het asiel. Belangrijk bij een tornado vrij van het trappenhuis te houden . Tornado's kunnen puin trekken en zelfs de mens omhoog door schuilplaatsen als ze dicht genoeg bij de oppervlakte . Water, voedsel , een batterij aangedreven radio en andere hulpgoederen moeten bij de hand gehouden worden te allen tijde in de schuilplaats tornado .
Type

Er zijn verschillende soorten tornado schuilplaatsen . De meest populaire schuilplaats tornado is in de kelder van een huis onder de trap naar de kelder of in een kamer die geen ramen heeft . Een buiten schuilplaats tornado die gescheiden is van de woning is meestal een gat gegraven dan 6-8 meter in de grond , en heeft een deur en grendel te beschermen tegen externe puin . Indoor wind kamers of paniek kamers zijn staal versterkte kamers die enkele centimeters dik en zijn water-en winddicht ; sommige kunnen winden te weerstaan ​​tot 300 mijl per uur , evenals een paar honderd kilo druk .
Time Frame

Het tijdsbestek om in een schuilplaats is minimaal wanneer iemand in het pad van een tornado . Tornado's komen uit het zuidwesten , maar kan touchdown op elk moment , zodat ze zijn erg onvoorspelbaar . Als een tornado waarschuwing is in de buurt is afgegeven , op zoek naar onderdak in de tijd is van de essentie . Als een tornado gaat over de opvang , kan de storm overal duren van 5 tot 30 minuten . Blijven in het asiel totdat het allemaal duidelijk is door de weerdienst .
Voordelen

bezitten van een tornado onderdak afgegeven geeft iemand gemoedsrust dat hij veilig is in de geval van een tornado of andere destructieve storm . Tornado schuilplaatsen bieden genoeg ruimte voor 1 tot 5 personen om veilig dekking te zoeken . Tornado schuilplaatsen bieden ook een locatie om kinderen veilig te houden na de tornado treft dus volwassenen kunnen gaan en de schade te beoordelen .

Hoe om een ​​vloed Escape

Overstromingen hebben het potentieel om zowel bezittingen en levens verwoesten . Ze zijn van nature voorkomende rampen die elk jaar schade veroorzaken. Hoe mensen reageren op een overstroming situatie kan het verschil tussen leven en dood betekenen . Wat je Televisie of radio nodig Toon meer instructies 1 Luister naar de radio of televisie . Lokale zenders bieden waarschuwingen van de Nationa

Meer dan ooit