Huis Tuin

Huis Tuin

Over Hillside Storm Shelters

Hillside onderdak inserts hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van de ondergrondse schuilplaatsen . Typisch, helling schuilplaatsen zijn rolstoel en handicap toegankelijk , waardoor het gemakkelijk is voor alle gezinsleden om de veiligheid binnen zoeken. Het is een welkome verbetering van de steile trappen van de ondergrondse kelders van weleer . Geschiedenis

Voordat elektriciteit bracht de uitvinding van de koelkast , de kamers waren gebouwd tegen de heuvel gebruikt als kelders om vlees, groenten en fruit na de oogst gekoeld te houden . Jagers en boeren opgeslagen hun overvloed van voedsel in de donkere, koele muren van de ondergrondse ruimte . Hoewel het oorspronkelijk niet bedoeld was als een storm onderdak te zijn, was het gebruikelijk voor gezinnen om dekking te nemen van een storm langs de steile trap die leidde tot de cellar.The idee van het bouwen heuvel storm schuilplaatsen eigenlijk niet wijdverspreid totdat het tijdperk van de Koude Oorlog . Tijdens de Koude Oorlog , de mensen vreesden het gebruik van kernwapens , dus begonnen ze verspreid over het landschap met schuilkelders in de grond gebouwd . Binnenkort , mensen begonnen te beseffen dat de schuilplaatsen werkte eigenlijk voor het nemen van dekking tijdens stormen en tornado's .
Belang

Hillside storm schuilplaatsen bieden bescherming tijdens zware stormen en tornado's . De meeste zijn manufactored in staal of beton vormen die variëren van bollen , buizen , koepels en rechthoekige dozen . Ze zijn verzonken in de kant van de heuvel , met vuil stevig opgespaarde rond zijn exterior.The druk gemaakt tijdens de verwoesting van een tornado houdt de heuvel stevig beveiligd vanwege een zuigkracht die optreedt tussen de grond en de muren van de structuur.

Soorten

Staal storm schuilplaatsen vereisen gewoonlijk een heuvel die ten minste 5 meter hoog . Stalen schuilplaatsen zijn kamers direct in de heuvel geplaatst, zodat u om te lopen in het asiel zonder de noodzaak van een trap underground.Steel - gewapend beton schuilplaatsen zijn prefab kamers die ook worden ingevoegd in de heuvel . Typisch, de ingang van deze betonnen schuilplaatsen is een deur gemaakt van staal.
Overwegingen

Overweeg het houden van uw heuvel storm kelder vol met hulpgoederen , zoals gebotteld water , nonperishable etenswaren , kussens, dekens , een radio en EHBO-kit .
Waarschuwing

Vóór de aankoop van een hilllside storm onderdak , controleer uw buurt codes . Er kunnen bepaalde beperkingen of richtlijnen met betrekking tot outdoor storm schuilplaatsen die je zou verbieden om het installeren van een die in de heuvel is geplaatst .

Hurricane Veiligheidsmaatregelen

Wanneer een orkaan toeslaat , zijn er vele gevaren die tag voor de rit : zware regenval , overstromingen , winden, stormen en tornados soms . Orkanen serveren ook een belangrijk doel voor de planeet , het verplaatsen van warmte uit tropische gebieden tot koelere zones . Maar vanwege de destructieve aard van tropische stormen , wetenschappers bewaken hun beweging met behulp van satellieten . Toch s

Meer dan ooit