Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Home Fire Safety Drill

Neem aan dat het ergste zou wel eens gebeuren , en voor te bereiden ! Oefen noodevacuatie met uw familie totdat het een automatische reactie . Dit is essentieel voor kinderen in het midden van de nacht . Kinderen die thuis brandoefeningen oefenen regelmatig hebben minder kans op paniek als het echte werk gebeurt . Hun leven kan afhangen van kalm te blijven en weten wat te doen . Wat je
evacuatieplan
Fire ladder nodig
Toon meer instructies
1

Ga over je familie geschreven evacuatieplan met elk lid van de familie . Het moet zinvol zijn voor uw specifieke huis, en zijn gemakkelijk te volgen , zelfs voor kinderen . Identificeer een alternatieve route voor elke kamer - vele malen het is het raam - in het geval de belangrijkste vluchtroute is geblokkeerd

Zorg Pagina 2 ervoor dat elk gezinslid weet waar het noodpakket is . . Het moet een lijst van nood contact telefoonnummers, pantoffel sokken en dekens , of een verandering van kleding voor elke persoon , gebotteld water en zaklampen bevatten . Opgeslagen in de garage , een schuur of in het huis van een buurman .

Zorg Goedkope 3 ervoor dat elk gezinslid weet waar de ontmoetingsplek is . Kies een plek ver genoeg weg van uw huis te beschermen tegen de vlammen , zoals een losse garage of veranda van de buren te zijn .
4

Leer iedereen in de familie , zelfs kleine kinderen , wat de rook detector alarm klinkt.
5

hebben een brandoefening met uw gezin regelmatig , op verschillende tijdstippen van de dag . Maak het een vereiste voor iedereen. Als het een nieuw ding in je huis , oefenen een keer per week totdat iedereen doet het goed . Wanneer de hoofdroute is opgeslagen, beginnen met het toevoegen variaties.

Stand 6 bij de voordeur en blaas een fluitje herhaaldelijk . Zorg ervoor dat de kinderen weten dat je wel of niet blazen op een fluitje als een echte brand uitbreekt , en dat als ze ooit de rookmelders alarm horen , moeten ze direct reageren . Het kan zijn dat je verbrandt het diner , maar dat is OK . Ze moeten elke keer als ze de rookmelder alarm horen reageren .
7

Laat iemand staan ​​op verschillende plekken door het hele huis , stak hun armen en schreeuwen : "Ik ben een vuur! Zoek een andere uitweg! " Dit maakt de kinderen denken onder druk .
8

een brandveiligheid ladder Koop voor de tweede verdieping ramen , en ten minste eenmaal per jaar , de praktijk met behulp van de ladder , met name kinderen die oud genoeg zijn om het te beheren veilig . Oefen met een volwassene aan de top van de ladder en twee aan de onderzijde , indien iemand glijdt . Zorg ervoor dat uw ladder is opgeslagen volgens de aanwijzingen .
9

ontmoeten Altijd op de door u ontmoetingsplek . Praten over wat er zou zijn gebeurd als het een echte brand was geweest .

Hoe maak je een veilige ruimte te maken

Een veilige kamer kan een levensreddende maatregel voor elk gezin , en is zeker aan te raden voor mensen die wonen en werken in extreem gevaarlijke gebieden die gevoelig zijn voor geweld , ontvoering of oorlog zijn . Terwijl een veilige kamer veel verschillende vormen kan aannemen , is het niet nodig voor de veilige kamer een lelijke , koude plek , of dat het nog merkbaar zijn tot het bestaan ​​no

Meer dan ooit