Huis Tuin

Huis Tuin

Over Storm Shelters

Storm schuilplaatsen zijn veilig kamers bedoeld om mensen te beschermen tegen orkanen en tropische stormen . Ze komen vaak voor in de zuidelijke staten , waar dit soort extreme weersomstandigheden is een normale herhaling in de zomermaanden . Storm schuilplaatsen zijn bedoeld als tijdelijke bescherming en zijn meestal erg basic. Soorten

Commercieel - gemaakt ondergrondse schuilplaatsen kan worden opgebouwd uit een verscheidenheid van materialen , met staal en beton zijn de meest populaire . Betonnen schuilplaatsen zijn een stuk goedkoper op een gemiddelde van ongeveer $ 2500 , maar ze hebben wel het risico van lekken of barsten in de tijd. Ze zijn ook eerder muffe geur verzamelen of gereinigd door de aanwezigheid van vocht of schimmel . Stalen storm schuilplaatsen , aan de andere kant , kost een gemiddelde van $ 7000 voor dezelfde grootte , maar vereisen zelden enig onderhoud .
Overwegingen

Bij het kiezen van een storm beschutting , is het belangrijk om jezelf een aantal vragen stellen . Om te beginnen, moet u weten hoeveel mensen het asiel dient aan te houden . De meeste storm schuilplaatsen zijn bedoeld voor een klein gezin ( 2 tot 6 personen ) , maar grotere opties zijn beschikbaar als u een permanente opslag van hulpgoederen ( zoals water , ingeblikt voedsel , dekens en een EHBO-kit ) in daar te houden . De meeste schuilplaatsen ruimte te laten voor alleen zitten ( soms met ingebouwde bankjes ) ​​of staan ​​, terwijl anderen hebben genoeg ruimte voor liggen .
Details

ook overwegen wat extra's beschikbaar zijn binnen de opvang zelf , zoals verlichting en ventilatie . Beide zijn belangrijk als er een kans dat je zal moeten een aantal uren in door te brengen . In gebieden waar overstromingen zijn frequente , moet u ervoor zorgen dat de shelter staat droog te blijven zal zijn . Hetzelfde geldt op plaatsen waar de grond bevriest , want dit kan uiteindelijk veroorzaakt scheuren in de muren beschutting .
Functie

Niet alle storm schuilplaatsen zijn volledig gebouwd in de grond . Hoewel dit de meest voorkomende soorten , andere schuilplaatsen zijn gedeeltelijk over de grond , dat is volkomen veilig in gebieden waar hoge intensiteit tornado's zijn niet gebruikelijk . Veilig kamers , anderzijds , gewoonlijk rechthoekig structuren gebouwd met 1/4-inch staalplaat wanden en langs geplaatst , in plaats van onder een huis of gebouw . Ze zijn met bouten aan de grond of op een betonnen plaat , zodat ze hoge winden evenals in de grond schuilplaatsen weerstaan ​​doen .
Expert Insight

Storm schuilplaatsen moeten worden professioneel geïnstalleerd . U wordt gevraagd om uw favoriete locatie te selecteren voor het, maar het bedrijf zal bevestigen dat de plaats is aangewezen door te controleren op ondergrondse leidingen , septic tanks of kabels in het gebied. Een gat moet dan worden gegraven , zorg ervoor dat de grond wordt geëgaliseerd , alvorens de opvang zelf in geplaatst kunnen worden en de bodem verpakt stevig rond om het te beveiligen . In sommige gevallen wordt cement geplaatst rond het ook.

Evacuatie Procedures voor een Fire Emergency

Branden kan beginnen op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving , en ze kunnen een huis of kantoor in enkele minuten vernietigen. Zodra er brand ontstaat , is het zeer belangrijk om iedereen uit het gebouw , zodat niemand gewond of gedood te krijgen. Voorbereiding is de sleutel in brand evacuatie , en een specifiek evacuatie procedure moeten worden in plaats van tevoren, zodat iedereen

Meer dan ooit