Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een buurtwacht Beheer

Neighborhood Watch is een groep bewoners die bij elkaar komen om het bewustzijn over de criminaliteit te verhogen en een waakzame aanwezigheid in hun gebied om criminaliteit te voorkomen behouden . De leden observeren en rapporteren , het verstrekken van rechtshandhaving met informatie over verdachte personen of activiteiten , en , door dit te doen , leden helpen elkaars eigendommen en persoonlijke veiligheid te beschermen. Samen werken helpt bij het creëren obligaties binnen de gemeenschap en onder het horloge groepsleden . Dit vermindert elementen van angst en isolement , dit kan de criminaliteit te gedijen . Instructies
1

Interface met uw plaatselijke politie . Veel lokale wetshandhavingsinstanties hebben een buurtwacht coördinator die uw groep kunnen voorzien van misdaadstatistieken , begeleiding en training in observatie en rapportage vaardigheden. Vertegenwoordigers van de rechtshandhaving kan ook veiligheid in de samenleving , binnenlandse veiligheid en persoonlijke veiligheid trainingsprogramma's uit te voeren . Vereniging De Nationale Sheriffs 'biedt een buurtwacht toolkit om mee te beginnen . Kopen van 2

Recruit buren . Dit kan gedaan worden door persoon zelf of door het organiseren van een grotere bijeenkomst in uw huis. Zodra u belangstelling hebt gemaakt , organiseren een grotere bijeenkomst in een buurthuis of kerk . Nodig lokale politie of politie om de groep aan te pakken, uit te leggen hoe de buurtwacht programma werkt en beantwoorden alle vragen . Moedig de deelnemers zich voor te stellen en leren elkaar tijdens de vergadering weten . Zodra je een kerngroep oprichten , moedigen de leden aan andere geïnteresseerden te werven .

Selecteer 3 de locaties die u wilt bedekken met uw patrouilles . De keuze kan worden gebaseerd op de natuurlijke grenzen van uw omgeving, zoals een wijk , of bepaald door uw lidmaatschap en de beschikbare leden .
4

Selecteer een lid van de positie van Block Captain vullen . Blok Captains dienen als liaisons tussen de verschillende takken van de organisatie , de interactie met de groepsleden en de politie. Bovendien kan Block Captains patrouilleroosters en lopen patrouilles coördineren. Omdat de positie arbeidsintensief , vooral als u slechts een enkel blok kapitein kan zijn , kunt u een systeem om een ​​nieuwe Block Captain periodiek selecteren of toewijzen Co- Captains vestigen .
5

Wijs een groep coördinator . Dit lid maakt en onderhoudt een kaart van de wijk ; een lijst met straatnamen , adressen en namen van de bewoners , kentekens en beschrijvingen voertuig ; en een bijgewerkte database met contactgegevens voor de leden binnen de groep , met inbegrip van telefoonnummers en e-mailadressen. De Groep Coördinator creëert en onderhoudt ook een telefoon boom voor een snelle , efficiënte distributie van informatie en waarschuwingen. Blok Captains kunnen helpen bij het uitvoeren van deze taken .
6

Wijs een groep secretaris minuten opnemen met buurtwacht vergaderingen en om te helpen bij het ​​creëren van materialen zoals flyers en nieuwsbrieven .
7

het beheren van de groep rechtstreeks en blijf betrokken bij elk aspect van de organisatie , als leider , of gebruik je de tijd om de organisatie te leiden en verder haar doelstellingen terwijl die in andere posities handhaven van de dag - tot-dag -functies. Dienen als de algemene coördinator van uw groep , fungeren als het gezicht van uw organisatie , en het opzetten van regelmatige bijeenkomsten voor updates en informatie te verspreiden .
8

Houd uw groep zichtbaar . Plaats borden , stickers en flyers in het gebied om de aanwezigheid en zichtbaarheid van uw groep als een extra afschrikmiddel om de criminaliteit te bevorderen . Werk aan de partnerships met lokale bedrijven te ontwikkelen en aan de leden van uw groep te motiveren om actief en betrokken te blijven.

Hoe te berekenen van de capaciteit van een middel Egress

Bij een brand in een gebouw gebeurt , is het belangrijk dat de bewoners hebben een gemakkelijk toegankelijke uitgang punt . Deze uitgangen zijn strikt gereguleerd , in elk aspect , door de bouwverordening . De locatie, de grootte en brandbeveiliging van de afrit is van vitaal belang voor het verzekeren van mensen in staat zijn uit het gebouw te krijgen voor de veiligheid. Het berekenen van de capa

Meer dan ooit