Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen Inbreker Bars

Leer hoe je inbreker bars vanuit huis ramen te verwijderen zonder dat er schade aan eigendommen . Inbreker bars zijn vaak geschroefd in metselwerk of cement , of de schroeven zijn zo stevig dat zorg moet worden genomen om te voorkomen dat schade aan het raamkozijn of waardoor het water te sijpelen in de gaten waar de bars zijn geïnstalleerd verroest . Veel anti- bar modellen maken gebruik van one-way en break -away schroeven om de veiligheidsvoorzieningen te installeren , zodat inbrekers zich gewoon niet ze te verwijderen . Deze korte handleiding wordt uitgelegd hoe u het werk goed en met een minimum aan gedoe doen . Wat je nodig hebt
veiligheidsbril , Vise - Grip of andere griptang , een elektrische roterende molen , zoals een Dremel gereedschap , of een ijzerzaag , spuitbus smeermiddel zoals WD - 40 , een zware platte schroevendraaier .
Toon Meer instructies
1

Inspecteer het raamkozijn en bepalen hoe de balken zijn geïnstalleerd . De meeste gebruiken one-way schroeven minstens vier centimeter lang en ¼ inch in diameter. De meeste hardware winkels verkopen een bepaalde schroef - removal tool speciaal ontworpen voor inbreker bars. Meet de schroefkoppen dat de staven op zijn plaats houden voordat je naar de bouwmarkt, de instrumenten zijn er in verschillende maten. Kopen van 2

Maak een wrijven met een stuk papier over de schroefkop om de afstemming van de schroef grootte met de juiste extractie tool . Als een schroef - extractie tool niet beschikbaar is, kunnen de meeste inbreker bars nog worden verwijderd met behulp van gemeenschappelijke huishoudelijke hulpmiddelen en , in sommige gevallen , een elektrische molen .

Spray 3 elke schroef royaal met een silicium glijmiddel op om de bouten los en verwijder eventuele geaccumuleerde roest . Laat het smeermiddel om te werken voor een paar minuten .

Klem
4 neer op elke schroef hoofd met de griptang , draai de tang tegen de klok als een moersleutel een bout te verwijderen . Het doel is om volledig terug uit de schroef . Als de schroef alleen zal komen deel weg , of de schroefkop breekt halverwege af en de inbreker bars niet zal glijden over de bout , gebruik dan een Dremel gereedschap om de bouten te kerven . De bouten kan dan verwijderd worden met een platte schroevendraaier .
5

Gebruik een roterende haakse slijper of ijzerzaag af te snijden van de schroefkoppen zodat de inbreker bars kan schuiven over de bouten en de worden verwijderd raamkozijn als een Dremel gereedschap niet beschikbaar is of de ruimte is te krap .
6

Snijd de schroefkoppen en schuif over de schroefbouten de inbreker bars om de bars te verwijderen . Eventuele resterende bouten in het kozijn kan worden gewonnen met behulp van extra glijmiddel en griptangen , of de bouten kan worden afgeslepen gelijk met het kozijn .
7

Vul de schroefgaten met cement of hout stopverf , afhankelijk van het raamkozijn materialen . Strijk het vulmateriaal met een plamuurmes en laten drogen .

Over evacuatieplannen

Efficiënte evacuatieplannen zijn nodig om levens te redden en te voorkomen paniek in het gezicht van zowel de mens veroorzaakte en natuurrampen . Niet anders brandoefeningen die vaak verstoren een school dag , evacuatieplannen worden goed gepland en geoefend in het geval van een echte noodsituatie . Soorten Evacuaties worden uitgevoerd vóór , tijdens en na rampen. Plannen kunnen worden geformule

Meer dan ooit