Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe voorbereid te zijn op een Ramp

Een ramp , of het een natuurramp of een door de mens veroorzaakte een gevolg van oorlog of rellen is iets wat niemand wil ervaren . Maar de mogelijkheid dat u kan gaan door een zouden moeten je voorbereiden op een just in case scenario . Enkele van de basisprincipes al het menselijk leven nodig heeft, is voedsel, water en onderdak . Maar dat kan moeilijk zijn om langs te komen tijdens rampen , dus dat voorbereid is de beste gok heb je een hands up op overleven . De volgende lijst kan variëren afhankelijk van de omgeving en de reden voor het hebben om te overleven . Als het een plaatselijke natuurramp en wordt u met een reddingsteam op zoek naar jou dan kan je niet nodig om een ​​jachtwapen , of materiaal om een tuin te beginnen , maar als je in survival mode als gevolg van oorlog of grootschalige natuurrampen die gooi maatschappij uit wack dan wilt u misschien in de bunker voor de lange termijn . Op zijn minst wil je minstens 1 maanden ter waarde van terug stock . Wat je
hebt minstens 1 maand waard :
niet-bederfelijke eten bestellen Flessenwater
Vorm van waterzuivering
Fire bron
Blikopener
First Aid Kit
Klimaat juiste kleding
wandelschoenen \\ laarzen
Flitslicht \\ Kaarsen
Batterijen
Dekens \\ slaapzak
Rugzak
Tarp \\ Poncho
Prescription 's \\ Vitaminen
Naaien kit
Hygiene
Mes
Horloge
Compass
Kaart van
Hand aangezwengeld radio
Plastic zakken \\ ritssluitingszakken
vorm van zelfverdediging
Training \\ informatie

Toon meer instructies
1

A Plan. Iedereen in uw familie of groep moet weten wat te doen als een ramp . Ze moeten weten waar de voorraden zijn en hoe ze te gebruiken . Hebben ook een plan over wat te doen als er een ramp plaatsvindt en niet iedereen is thuis . Kopen van 2

Food. U wilt in blik en niet- bederfelijk voedsel . Alles wat niet koken of water hoeft te doen is het beste. Vergeet niet om voorraad op een blikopener of twee ! Het hebben van een pan of twee is leuk, maar je zou kunnen overleven zonder een.
3

Water . Voorraad op gebotteld water . Misschien wilt u investeren in een draagbare waterfilter of tabs voor het zuiveren van water nadat je uit je rug stock draaien . Kokend water is een optie , maar het vuur nodig heeft en is niet 100 % . Je ook gaan om een middel van vervoer van uw water willen . Kantines of een kameel zijn grote mogelijkheden .
4

kleding. Dit hangt af van wat je omgeving is . Als je uit een gebied van sub - zero temps en lange winters vindt u kleding die willen isoleren . Zorg ervoor dat je hoofd , handen en voeten goed geïsoleerd in koude klimaten en seizoenen! Als je uit een hetere regio vindt u lichtere kleding willen . Korte mouwen zijn niet altijd een betere optie echter. Licht materiaal dat uw lichaam bedekt zal zonnebrand te voorkomen . Hoeden met een rondom rand en zonnebrillen ook. Voor nat weer in alle klimaten je op zijn minst een poncho , zo niet allemaal uit nat weer kleding en uitrusting wilt .
5

Shoes. U wilt goed gebouwd waterdichte wandelschoenen die al zijn gebroken inch Het zeer pijnlijk zou zijn om te lopen voor mijl in een nieuw paar wandelschoenen als je weet wat de ventilator raakt ! Wees er zeker en krijg een paar dat klimaat past. Er zijn winter laarzen voor harde winters en zomer versies te helpen uw voeten uit zweten in de zomers. Zeker en voorraad op sokken ook!
6

Fire . Vuur is nodig voor koken, warmte , licht en moreel. Terwijl je wilt dat een zaklamp en een voorraad van batterijen, deze zal uiteindelijk worden opgebruikt . Met aanstekers en waterdicht wedstrijden samen met lichtere vloeistof is leuk om te hebben en ik beveel het hebben van een voorraad van hen ook, maar nogmaals, als je gaat om te overleven voor een hele lange tijd zullen ze ook opraken . Een cursus over hoe om branden te bouwen na uw middelen zijn afgenomen is een geweldig idee . Kennis zal altijd uw nummer een bron zijn.
7

EHBO \\ Hygiene . Een basis EHBO-kit die je kunt ophalen bij elke winkel zal nuttig zijn. Op te nemen of toe te voegen aan uw kit zal de moeite van een recept pillen die je neemt een maand zijn. Een multi vitamine is ook een goed idee , omdat je niet zal worden om dezelfde voedingsstoffen als voorheen . Voor Hygiëne u wc-papier , zeep of handdesinfecterend en een tandenborstel willen . Je zou kunnen overleven zonder deze, maar zij zullen u helpen om u schoon en gezond te houden . Een klasse over eerste hulp en overleving zou een goed idee zijn . Opnieuw kennis!
8

Wapens . Dit zou onder meer een mes of een Zwitsers zakmes dat is geweldig voor allerlei onvoorziene behoeften is . Mogelijk een pistool voor zelfverdediging of voor de jacht zou een geweldig hulpmiddel . Ook dit is afhankelijk van uw situatie te overleven , maar omdat je niet normaal krijgt een keuze uit waarom je in survival mode zou ik in ieder geval een wapen voor de jacht suggereren . Dit kan onder meer een goed gemaakt pijl en boog. Zorg altijd voor een back voorraad munitie en neem een ​​les over hoe u uw wapen van keuze veilig te gebruiken. Een klasse op vallen te zetten zou een goed idee voor als je geen munitie meer te
9

Andere : . Plastic zakken \\ zip -lock zakken om items te droog te houden . Dekens of slaapzakken. Een goed gebouwd rugzak in geval moet u uw omgeving te verlaten . Kaarten van de lokale omgeving . Een horloge en kompas . Soms kun je een horloge \\ kompas combo te krijgen, maar zorg ervoor dat het kompas werkt echt . Een hand aangezwengeld radio . Een AM \\ FM- radio op batterijen voor actuele informatie . Met tuingereedschap en zaden kan een life saver zijn als uw overleven voor een hele lange tijd . Zorg ervoor dat u verse zaden ( niet meer dan een jaar oud) te houden en om een klasse te nemen op basis tuinieren .

Hoe kan ik een trottoir aan Onze Weg Get

Trottoirs bieden voetgangers een veilige route in te lopen , vooral wanneer naast een drukke straat of kruising . De meeste steden hebben het verkeer en de veiligheid afdelingen die voetgangers en autoverkeer beoordelingen uit te voeren om te bepalen of en wanneer trottoirs worden gebouwd . Sommige steden hebben een proces waarin trottoirs zijn ingebouwd , waardoor bepaalde gebieden een prioriteri

Meer dan ooit