Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn Egress Windows

? Als u overweegt de renovatie van uw kelder , zult u waarschijnlijk merken dat je stad vereist de installatie van uitgang ramen. De meeste bouwvoorschriften mandaat dat uitstappen ramen in om een ​​adequate vluchtweg in een noodsituatie , zoals een brand te bieden worden geïnstalleerd . Naast het toevoegen van de veiligheid en het verhogen van de waarde van uw huis , kan uitstappen ramen sterk verhogen luchtstroom en licht , het veranderen van wat eens een donkere kelder in een lichte , luchtige leefruimte . Beschrijving

Egress ramen zijn ontworpen om mensen in staat stellen om een ​​gebouw te ontsnappen in geval van brand . Meestal zijn uitgang ramen geïnstalleerd tijdens een kelder renovatie om een huis te voldoen aan de lokale bouwvoorschriften te werken. Veel steden hebben specifieke metingen waaraan moet worden voldaan , dus het zal nodig zijn om contact op met uw lokale bouw - codes kantoor om precies te weten wat de grootte venster moet u in uw kelder te installeren .
Functie

Egress ramen komen in zoveel variëteiten als typische ramen , met zoveel verschillende niveaus van kwaliteit en isolatie, afhankelijk van de fabrikant . Maar alle uitstappen ramen zijn ontworpen om een ​​veilige vluchtweg te bieden in geval van nood . Meestal bieden ze ongeveer 6 vierkante meter aan ruwweg rechthoekig venster oppervlak. Neem contact op met de fabrikant als er een vraag of een bepaald venster is geschikt om te worden gebruikt als een uitgang venster .
Professionele
Installatie

Veruit de gemakkelijkste manier om een uitgang raam geïnstalleerd is om een ​​professionele aannemer te gebruiken. Omdat uw lokale aannemer bekend is met uw omgeving bouwvoorschriften zal zijn , het huren kan men bespaart u een hoop tijd en moeite . Natuurlijk kan deze optie duur zijn . Afhankelijk van uw situatie , kan het zo veel als een paar duizend dollar te beschikken over een uitgang raam goed geïnstalleerd zijn. Maar omdat een aannemer is al eigenaar van alle benodigde tools , een doe-het - zelf aanpak zou kunnen blijken te duur te zijn ook.

Self - installatie

Als u zijn ervan overtuigd dat u dit project zelf kunnen aanpakken , zou je in staat zijn om wat geld te besparen . Na controle met uw lokale bouw - codes kantoor , de aankoop van uw venster en selecteer de locatie waar het is om te worden geïnstalleerd. Je moet een gat rond de buitenkant locatie van het venster te graven , dus zorg ervoor dat de impact op uw huis landschap en struiken te overwegen. Ook, afhankelijk van uw huis bouwen , moet u het juiste gereedschap om een ​​gat van de juiste grootte in uw buitenmuur gesneden hebben . Nadat het gat wordt gesneden en het raam correct is geïnstalleerd , overweeg dan de aanschaf van een raam goed te dekken om regen te houden van het poolen en lekken in uw kelder .
Voordelen

Egress ramen zijn een waardevolle investering van tijd en geld , omdat ze waarde toevoegen aan een woning. Vele kelders zijn donker en vochtig , een probleem dat een uitgang venster kan elimineren door meer licht en een betere luchtstroom . Esthetisch, ze kunnen drastisch veranderen de look en feel van een kelder . Natuurlijk , het primaire doel van een uitgang venster is om een ​​veilige vluchtweg te bieden, zodat de gemoedsrust opgedaan uit de wetenschap dat uw dierbaren veilig is reden genoeg om uitstappen Windows te installeren .


Hoe een Emergency Thuis Evacuatie Plannen Maken

Een plaats van veiligheid en beveiliging , uw huis is er om bescherming te bieden aan u en uw gezin . Echter , kunnen onverwachte situaties zich voordoen , waardoor u uw huis snel te ontvluchten . Een brand , overstroming , gaslek of een natuurramp , zoals een aardbeving of bosbrand zijn allemaal onvoorspelbaar . Maar met een beetje planning vooraf , kunt u zorgen voor de veiligheid van uw gezin m

Meer dan ooit