Huis Tuin

Huis Tuin

Brandveiligheid Activiteiten voor kinderen

Brandveiligheid activiteiten voor te bereiden kinderen voor noodsituaties . Met behulp van een waaier van interactieve brandveiligheid activiteiten zal het leerproces leuker en effectief voor kinderen te maken . Met de kans om de veiligheidsprocedures te oefenen zal de kinderen meer kans om rustig te blijven en ze herinneren in een echte noodsituatie te maken. Brandweerkazerne Tour of Gastsprekers

Een brandweerkazerne tour kunnen kinderen de brandweermensen die reageren op noodsituaties te voldoen . Ze kunnen het materiaal verkennen en te leren hoe het wordt gebruikt . Voldoen aan de brandweer in een niet spoedeisende situatie kan eventuele angsten van de kinderen te verlichten . De brandweer in de brandweerkazerne kan extra brandveiligheid advies aan te bieden aan de kinderen . Als een tour van een brandweerkazerne niet mogelijk is, nodigen de lokale brandweer om de kinderen te spreken . Zij kunnen brengen een deel van hun uitrusting of een brandweerwagen aan de groep te bezoeken.
Huis Escape Route

Een groot deel van brandveiligheid wordt voorbereid in het geval van een brand . Alle kinderen moeten zich bewust zijn van een woning ontsnappingsroute voor branden . Leg aan de kinderen die ze nodig hebben twee verschillende routes uit hun kamers in het geval een wordt geblokkeerd door brand . Gebruik ruitjespapier om een ​​model van het huis trekken . Identificeer elke kamer in het huis , maar ook ramen en deuren . Helpen de kinderen bij het identificeren van hun vluchtwegen . Teken een lijn om elke route aan te geven .

Ander element aan de woning vluchtweg is het identificeren van een ontmoetingsplek . Dit is een taak die kinderen moeten voltooien met hun ouders. Zodra de vluchtweg-en ontmoetingsplaatsen zijn geïdentificeerd , moeten gezinnen het plan oefenen .
Stop , Drop & Roll

Geef kinderen de kans om de aanslag te oefenen , drop and roll techniek . Bevestig vilt of papier vlammen terug van elk kind . Hebben haar tegenhouden , drop and roll om de vlammen te doven. De kans om daadwerkelijk te oefenen deze stappen kan een kind dat nodig heeft om de techniek te gebruiken in een noodsituatie te helpen.
Praktijk kruipen onder Rook

Geef kinderen de gelegenheid om te oefenen kruipen onder de rook . Hang lakens ongeveer twee meter boven de vloer . De platen vertegenwoordigen de rook . Laat de kinderen oefenen kruipen onder de lakens als ze zouden doen als de kamer vol rook . Een andere optie is om een ​​model gang maken door een rij stoelen aan beide zijden . Touwtjes tussen de stoelen om de rook te vertegenwoordigen , en hebben de kinderen kruipen door . Verklaar het belang van lage verblijf in een brand om de rook te vermijden.
Brandveiligheid Posters

Na het leren over brandveiligheid concepten , hebben de kinderen te creëren brandveiligheid posters. Geef ieder kind een groot stuk van de poster bord of stevig papier. De kinderen kunnen tekeningen maken, knippen foto's uit tijdschriften of gebruik bouw papier om poster elementen uit te snijden . Deel de brandveiligheid posters met elkaar. Als jongere kinderen beschikbaar zijn, hebben de kinderen delen hun posters met hen. Zij krijgen de kans om hun kennis brandveiligheid met anderen te delen , terwijl de herziening van de informatie voor zichzelf te hebben.

Hoe te Secure een open portiek

Veiligheid moet een prioriteit zijn voor elke huiseigenaar want het duurt slechts een persoon om een ​​huis de verdediging doorbreken en de oorzaak zowel financiële als emotionele schade . Sommige delen van het huis zijn eenvoudiger te beveiligen dan anderen . Garages en kelders normaal gesproken minder zorg in het beveiligen , omdat zij al natuurlijke barrières zoals muren en deuren die kunnen wo

Meer dan ooit